Senica – Nitra 3:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Dunajská Streda 3:1 (kon.) | Prešov – Košice 0:1 (kon.)
Trnava – Zlaté Moravce 1:0 (kon.) | Žilina – Ružomberok 2:1 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
3:1 (1:1)
DAC 1904 Dunajská Streda
Sobota 03.03.2012, 14:30 • Pasienky • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    76
    Slovan dal gól!
    Domáci už vyhrávajú 3:1, keď mladý talent Karol Meszároš zachytil loptu, perfektnou prihrávkou vysunul do "gólovky" ONDŘEJA SMETANU a ten sa nemýlil.
     
    59
    Slovan dal gól!
    Slovan ide do vedenia po chybe Kučeru, ktorý zariadil nepriamy kop, ktorý rozohrával Juraj Halenár, lopta trafila Marcina, následne ONDŘEJ SMETANA vypálil z prvej nekompromisne pod brvno.
     
    26
    Slovan dal gól!
    Domáci sa otriasli z gólu a vyrovnávajú na 1:1, po tom čo si Filip Šebo spracoval loptu, priťukol ju ERIKOVI GRENDELOVI, ktorý technickou parádičkou zatočil loptu k pravej žrdi. Kučera sa ešte snažil za loptou natiahnuť, ale márne. Slovan Bratislava - Dunajská Streda 1:1.
     
    18
    Dunajská Streda dala gól!
    Hostia prekvapivo otvárajú gólový účet dnešného stretnutia. Všetko to začalo u Bagayoka, ktorý si obišiel dvoch hráčov, ale nenašiel spoluhráča. Loptu zachytil hráč hostí Joel Tchami, ktorý perfektným centrom našiel DZONA DELAGREGHO, ktorý špičku kopačky lobol Putnockého.

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 26. Grendel, 59. Smetana, 76. Smetana - 18. Delagre

    Karty:   62. Halenár (SBA), 85. Kladrubský (SBA), 90+3. Jánošík (SBA)


    ŠK Slovan Bratislava: Putnocký - Bagayoko, Kladrubský, Dosoudil, Pauschek - Kopúnek - Halenár, Grendel, Milinkovič - Smetana, Šebo.
    DAC 1904 Dunajská Streda: Kučera - Laštovka, Marcin, Prodanovič, Urbánek - Kabele, Lénárth, Nikolič, Boya - Delarge, Tchami.