Lipt. Mikuláš – Nitra 2:3 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:3 (1:1, 1:0, 0:2)
HK Nitra
Piatok 02.03.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Extraliga juniorov
Partner:
     
    47:40
    Nitra dala gól!
    Neprebehlo ani pár sekúnd a hostia udreli už druhý krát a tým otočili výsledok na svoju stranu. Nitra sa dostála do jedno gólového vedenia vďaka MATEJOVI BENÉMU, ktorý prekonal Duchoňa. Asistencie: Peter Klobučník.
     
    47:23
    Nitra dala gól!
    Hostia v strednej časti tretej tretiny vyrovnávajú na 2:2. Puk sa odrazil rovno na hokejku ANDREJA SUCHARDA, ktorý zoči voči brankárovi nezaváhal. Asistencia: Filip Kuzma.
     
    26:47
    Liptovský Mikuláš dal gól! Ku koncu presilovky sa domácim podarilo zvýšiť na 2:1. Michal Galko poslal puk po modrej na ROMANA SAJKA, ktorý sa tvrdou strelou nemýlil. Asistencie: Michal Galko, Jakub Matejka.
     
    04:25
    Nitra dala gól!
    O pár minút hostia vyrovnávajú, počas presilovky si po pravej strane vošiel do útočného pásma MICHAL KLUKA, kde sa natlačil pred Duchoňa, ktorý nemal nádej po tom čo puk prešiel pod jeho lapačku. Asistencia: Daniel Rzavský.
     
    01:43
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hneď v úvode stretnutia už vedú domáci 1:0 po góle MICHALA GALKA. Bez asistencie.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 2. Galko, 27. Sajko (Galko, Matejka) - 5. Kluka (Rzavský), 48. Sucharda (Kuzma), 48. Bene (Klobučník)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Duchoň - F.Danko, Oravec, Matejka, Macík, Mezovský, Halaj, Sajko, Pawelski, Kandra, Divok, Čáni, Šinál, Janči, S.Danko, Galko, Stanko
    HK Nitra: Lűley - Piačka, Kukla, Trávniček, Suchadra, Horňák, Šiška, Schlentc, Šumichrast, Kuzma, Pavlíček, Tonhauser, Bene, Rzavský, Kluka, Puchovský, Hrudík, Kováčik, Buri, Klobučník.

    Rozhodca: Orolin, Vyšný, Tornay