Lipt. Mikuláš – Nitra 3:2 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:2 (2:0, 1:2, 0:0)
HK Nitra
Štvrtok 01.03.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Extraliga juniorov
Partner:
     
    39:50
    Nitra dala gól!
    Hostia pár sekúnd pred koncom druhej tretiny znižujú na rozdiel jedného gólu, keď DANIEL RAZAVSKÝ nahodil puk pred brankára, ktorý sa tam zrejme tečol, následne sa pomaly prekĺzol až do Duchoňovej brány. Asistencia: Jakub Hrudík.
     
    37:38
    Nitra dala gól!
    Duchoň ani nestihol zaregistrovať, že jeho tím čelí presilovke a už musí vyberať puk z brány. MICHAL KUKLA je tým, ktorý znižuje na 3:1. Asistencie: Jakub Hrudík, Daniel Rzavský.
     
    31:25
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci využívajú presilovku a zvyšujú už na 3:0, po tom čo Filip Mezovský vystrelil od modrej, ale JAKUB MATEJKA stihol ešte pred Ďurišom tečovať puk, ktorý nakoniec skončil za jeho chrbátom. Asistencie si pripísali: Filip Mezovský, Radoslav Macík.
     
    14:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci zvyšujú na 2:0, po tom čo JAKUB MATEJKA zachytil puk, vošiel do útoku, kde poslal "žabku" na JURAJA HALAJA, ktorý sa nemýlil. Asistencia: Jakub Matejka.
     
    01:34
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hneď v úvode sa ujímajú vedenia po tom čo využili presilovku. Liptovský Mikuláš si posúval puk po ľavej strane, nakoniec sa natlačili pred Ďuriša, ktorý bol prekonaný JERGUŠOM ČÁNIM. Asistencie: Radoslav Macík, Martin Pawelski.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 2. Čáni (Macík, Pawelski), 15. Halaj (Matejka), 32. Matejka (Mezovský, Macík) - 38. Kukla (Hrudík, Rzavský), 40. Rzavský (Hrudík)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Duchoň - Danko, Oravec, Matejka, Macík, Mezovský, Halaj, Sajko, Pawelski, Kandra, Divok, Čáni, Šinál, Janči, Danko, Galko, Stanko.
    HK Nitra: Ďuriš - Piačka, Kukla, Trávniček, Suchadra, Horňák, Šiška, Schlentc, Šumichrast, Kuzma, Pavlíček, Tonhauser, Bene, Rzavský, Kluka, Puchovský, Hrudík, Kováčik, Buri.

    Rozhodca: Kubuš, Snášel, Bednár