Omsk – Chabarovsk 4:2 (kon.) | Čeljabinsk – Jugra Chanty-Mansijsk 3:1 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Barys 3:2 (kon.)
Petrohrad – CSKA Moskva 7:1 (kon.) | Kazaň – Ufa 0:3 (kon.) | Novgorod – Riga 1:2 (po pr.)
A. Mytišči – Čerepovec 3:1 (kon.) | D. Moskva – Dinamo Minsk 2:0 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
Barys Nur-Sultan
cz Štvrtok 01.03.2012, 14:00Play-off KHL
Partner:
     
    53:36
    Astana právě vstřelila branku!
    Ačkoliv to tak nevypadalo, máme zde drama. Hatchinson poslal puk zpoza branky před Ahonena, kterého z bezprostřední blízkosti překonal KAMIL KREPS. Bez asistence.
     
    43:49
    Metallurg právě vstřelil branku!
    ALEXEJ BONDAREV dorazil puk do branky Astany a vrací jí tak vedení o dvě branky. Asistence: Sergej Mozjakin, Alexej Kajgorodov.
     
    42:01
    Astana právě vstřelila branku!
    Fadeev na modré čáře vystřelil puk po zemi a KOSTANTIN PUŠKARJOV jej tečoval za záda Ahonena. Asistence: Jevgenij Fadějev.
     
    39:40
    Metallurg právě vstřelil branku!
    To je snad až příliš tvrdá rána pro hostující hokejisty. Samostatný únik zakončil blafákem ANTON BUT a střílí tak gól v oslabení. Asistence: Mihail Jakubov.
     
    36:15
    Metallurg právě vstřelil branku!
    MAXIM SUŠINSKIJ je nakonec označen za autora branky. Vidíme i dosti nezvyklou situaci. Vzhledem k uznané brance se čas posouvá na čas vstřelení branky, tzn. o 2:20 zpět. Bez asistence.

    Otto Slabý

    Góly a asistencie: 37. Sušinskij, 40. But (Jakubov), 44. Bondarev (Mozjakin, Kajgorodov) - 43. Puškarjov (Fadějev), 54. Kreps


    Metallurg Magnitogorsk: Ahonen (Gelašvili) - Birjukov, Tverdovskij, Markov, Kukkonen, , Bykov, Bondarev, Lajunen, Zdunov - Sušinskij, Kajgorodov, Mozjakin - Chlystov, Aaltonen, Rolinek - Mikhnov, Kazionov, But - Obuchov, Kosov, Jakubov.
    Barys Nur-Sultan: Jeremějev (Glass) – Savčenko, Dallman, Hatchinson, Yunland, Litviněnko, Fadějev – Dous, Bochenskij, Boyd - Kašpar, Novotný, Kreps – Žajlauov, Gavrilin, Puškarjov – Poliščuk, Starčenko, Romanov K.

    Rozhodca: Yu, Soin - Parfenov, Tomilov B