Ústí n/L – Třebíč 1:2 (po s.n.) | Chomutov – Písek 3:2 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Benátky n/J 3:1 (kon.)
Šumperk – Beroun 6:2 (kon.) | Olomouc – Jihlava 3:2 (kon.) | Hr. Králové – Kadaň 1:2 (kon.)
Most – Litoměřice 0:3 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
HC Benátky nad Jizerou
cz Streda 22.02.2012, 18:00 • Kotlina Havlíčkův Brod • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    59:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Play off je v Havlíčkově Brodě! Vítězství Rebelů pečetí střelou do prázdé brány ze středního pásma jejich kapitán MARIAN MORAVA! Bez asistence.
     
    59:35
    Blažíček na střídačce! Hosté v šesti!
     
    54:57
    Morava tvrdou ranou od modré pouze vyprášil betony Blažíčka. Na dorážku stál u druhé tyče připravený Polodna, ale jeho čistou gólovku mu sebral Blažíček, který se včas přesunul a parádně zasáhl betonem!
     
    54:43
    Při útočení se ve své útočné třetině provinil nedovoleným zákrokem Vlach (BEN), který pyká za podražení.
     
    Dnešní utkání sleduje 1461 diváků!
     
    52:45
    Polodna se za brankou zmocnil puku a všiml si od modré najíždějícího Rytnauera, jemuž nasadil puk do jízdy. Domácí forvard z první vypálil, ale Blažíček si pvyjel a parádně puk schoval do lapačky, což domácí kvitují bouřlivým potleskem!
     
    47:53
    Ta nyní přišla. Rebelové budou hrát v oslabení za sekání si na trestné lavici posedí Knesl (HBR).
     
    45:35
    Rebelové opět zahrozili. Nyní po střele od mantinelu, která byla srazěna, dorážel do odkryté klece Polodna, ale svůj pokus nasměroval nad břevno bemocného Blažíčka!
     
    45:06
    Rytnauer se dostal do rychlého brejku, který zakončil z kruhu střelou mezi nohy, kterou odrazil Blažíček před sebe. Domácí hráč s číslem 63 se dostal k dorážce, ale ztroskotal na hostujícím gólmanovi.
     
    43:51
    No tak mohli jsme mít borce na konec, jemuž by náležel palec dolů! V hlavních rolích hostující gólmna Blažíček a domácí Musil. ten nahodil puk ze středního pásma na bránu, brankáře Benátek letící touš podecnil, ale ten se snesl jen na břevno jeho branky! V publiku to zahučelo!
     
    41:06
    Benátky právě vstřelily branku!

    A dvougólový náskok Rebelů je ten tam! Benátky vyhráli vhazování a v útočné třetině poslal puk před bránu Marek Pabiška. Na brankoviště se nalézal MIROSLAV KOPIC, který puk zvedl nad Suchanův beton a rozdíl je opět jen jednobrankový! Asistence: Marek Pabiška.
     
    40:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je divoký start do závěrečné třetiny! Rebelové vyhráli vhazován a usadili se v útočné třetině. Na modré puk zachytil Marian Morava, který jej poslal na mantinel na Hynka Zohornu, který puk nahodil na bránu a za brankovou čáru jej dostal ROMAN VONDRÁČEK, který tak zaznamenal druhou branku v zápase! Asistence: Hynek Zohorna, Marian Morava.
     
    37:43
    Semorád nahrával chytře zpoza branky puk na Musila, který však nedokázal usměrnit skákající puk za klečícího Blažíčka. K puku se nádeldně ještě dostal Meidl, ale minul branku, která se v posledních chvílích stává zakletá pro domácí střelce!
     
    35:18
    A nyní to budou Benátečtí, kdo se bude bránit. Za faul loktem si jde sednou Říha (BEN).
     
    33:08
    Rebelové řeší ošementou situaci nedovoleným zákrokem. Za podražení si jde sednout Ostrčil (HBR).
     
    30:48
    Vondráček si šikovně prohodil puk mezi dva obránce a následně vypálil puk směrem na Blažíčka, který však zasáhl, i s přispěním štěstí, ramenem! Stav stále neměnný!
     
    28:08
    Skalický si najel přímo a mezi kruhy se pokusil překonat Suchana mez nohy, ale domácí gólman je sklapl a je to stále 1:0! Suchan pak se spokojeným výrazem ve tváři děkuje fanouškuům za skandování jeho jména!
     
    28:08
    Nařízeno trestné střílení! Skalický se utrhl a ujížděl sám na Suchana, byl však hákován!
     
    27:34
    Rebelové zakombinovali a puk se od Zohorny dostal na modrou k Protivnému, jehož pokus ještě před Blažíčkem tečoval mimo jeho dosah Semorád! Puk ale nakonec minul i bránu!
     
    26:40
    Vyloučení pro Benátky. Na trestnou lavici putuje Vařecha (BEN), který odpykává trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    26:22
    Infarktové akce na obou stranách! Nejprve Němec minul bránu z mezikruží a na druhé straně pohrdl podobnou šancí Kellener!
     
    25:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí skvadra využívá přesilovou hru a zaslouženě vede 1:0! Rebelové dlouho kombinovali, až nakonec Morava poslal puk na modré svému kolegovi Zohornovi, který místo střely poslal křižný pas na levý kruh, kde stál zcela volný ROMAN VONDRÁČEK a jako zkušená uklízečka zametl puk k levé tyči hostujícího gólmana, který se nsetihl přesunout! Nádherná akce domácího celku! Asistence: Hynek Zohorna a Marian Morava.
     
    24:38
    Skořepa (BEN) dostal trest za podražení. Rebelové mají přesulovku a domácí si žádají vstřelenou branku.
     
    18:51
    No a je z toho vyloučení a málem byla i branka! Jonák se v útočném pásmu utrhl a zkoušel v nájezdu pokořit po ledě Suchana, ten se ale nenechal oklamat. Jonák vyl následně při dojíždění puku zahákován Pavlíkem (HBR), který putuje za katr.
     
    18:11
    Rytnauer se prodíral do pásma a byl podražen hráčem Benátek Šimek (BEN), který si jde sednout na 2 minuty na trestnou lavici. Rytnauer se ale rychle dostal zpět k puku a z kruhu trefil jen beton Blažíčka.
     
    15:21
    Petr Weiss (BEN) srazil v mezikruží Polodnu a pyká za podražení. Domácí fanoušci si přejí vstřelit branku.
     
    13:54
    Zpoza brány dostal puk Němec, který se nerozhodl pro sobeckou střelu a nahrál křižně na pravý kruh, kde stál Polodna. Ale ten než si zpracoval puk, tak se Blažíček sklouzl a parádním zákrokem zachránil čisté konto!
     
    11:45
    Vlna nevole se zvedla po neodpískaném sekání na Semoráda. Nakonec jde na trestnou také hráč hostů a sice Říha (BEN) za hákování.
     
    10:34
    Rebelové se osvobodili, ale po návratu do pásma se Němec (HBR) provinil sekáním a 35 vteřin se bude hrát 5 na 3.
     
    09:09
    Protivný oceněn dvěma minutami za držení protihráče.
     
    08:58
    Štěpánek se utrhl do samostaného úniku, kde ač hákován, sekán a kdovíco všechno hráčem Skalickým, se dostal k zakončení, které parádně vystihl Blažíček svými chrániči. V protiútoku se dostal ke střele bekhendem Skořepa, ale Suchan puk podržel.
     
    05:13
    Tak to byl vítr! Nejprve po nahrávce zpoza brány od Meidla pálil Musil, ale střela mu nesedla a dostala se až na modrou k Ostrčilovi, který bombou provětral vyrážečku Blažíčka. Puk se ale rychle dostal zpět před bránu, kde zakončoval Němec, ale padající Blažíček vytáhl pohotový a efektní zákrok lapačkou!

    Richard Wagner

    Góly a asistencie: 26. Vondráček (Zohorna, Morava), 41. Vondráček (Zohorna, Morava), 60. Morava - 42. Kopic (Pabiška)


    BK Havlíčkův Brod: Suchan (Opršal) - Morava "C", Knesl, Jelínek, Pavlík "A", Ostrčil, Protivný, Blažek, Wasserbauer - Zohorna, Semorád, Vondráček - Rytnauer, Voj. Němec "A", Polodna - Meidl, Štěpánek, Musil - Kostourek, Zábranský, Švaňhal
    HC Benátky nad Jizerou: Blažíček (Stejskal) - Jaroměřský, Niko, Vála "C", Říha, Pabiška, Šimek - Jonák "A", Skořepa "A", Skalický - Kopic, Vlach, Jech - Vařecha, Liška, Kellner - Weiss, Kouřil, Jánošík

    Rozhodca: Alexander Pavlovič - Ladislav Lučan, Tomáš Svoboda