Mladá Boleslav – Vítkovice 4:3 (kon.) | Zlín – K. Vary 2:3 (po pr.) | Motor ČB – Kometa Brno 0:3 (kon.)
Litvínov – Plzeň 4:1 (kon.) | Kladno – Pardubice 3:4 (po s.n.) | Třinec – Sparta Praha 2:5 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
4:3 (1:0, 3:2, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
cz Piatok 17.02.2012, 17:30 • ŠKO-ENERGO Aréna • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    59:09
    Vítkovice Steel to zkouší v 6!
     
    56:19
    A byl při tom faulován. Na trestnou lavici odchází Pavel Trnka (VIT). Sto dvacet sekund budou mít Novákovi svěřenci k dispozici přesilovou hru.
     
    52:56
    Jiránkova střela, mířená pod víko, byla vyslána současně s hvizdem rozhodčího, který boleslavského mladíka vylučuje. Tomáš Jiránek (MBL) - 2 minuty, hákování.
     
    51:02
    Velice šikovně se Mikulík dostal tělem přes Jana Káňu a nechal se jím faulovat. Jan Káňa (VIT) - 2 minuty za podražení.
     
    45:32
    Současně vyloučeni David Vrbata (MBL) a Roman Szturc (VIT). Hraje se 4 na 4.
     
    45:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Máme tu drama. Burger vyslal na bránu dělovku, která se odrazila od hrazení přímo na Pohla, jehož dorážka poskakovala po brankové čáře. Za ní ji dopravil sám kapitán hostů JIŘÍ BURGER. Asistence: Petr Pohl, Jan Káňa.
     
    41:11
    Lukáš Klimek (VIT) vyloučen na 2 minuty za vysokou hůl.
     
    40:49
    2 na 1. Nebyla to úplně nejlepší pozice pro boleslavské střelce, jelikož byli daleko od sebe a stál byl mezi nimi obránce hostů. Balaštík poslal puk Pabiškovi na druhé straně, ten dobře střílel na vzdálenější tyč do protipohybu Šindeláře. Brankář stihl vyrážečkou kotouč vytěsnit.
     
    Můžu vám potvrdit, že zranění Tomáše Demela je opravdu vážné. Více to rozvádět nebudu, jen předám informaci, že je schopen pohybu a že už nabyl vědomí.
     
    36:34
    Balaštík s Pabiškou jeli 2 na 1. Jaroslav Balaštík se odhodlal nepřihrávat, ale zakončit. Zvedl puk do lapačky Šindeláře, který si tak na střelci Boleslavi smlsl.
     
    35:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Skvěle to provedl KAROL SLOBODA. Dostal puk na pravou stranu. Naznačil střelu, Valent si trochu vyjel a malinko se rozhodil. Sloboda ještě trochu puk potáhl a s odrazem od přední tyče snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Radim Hruška, Petr Pohl.
     
    34:45
    Jaroslav Balaštík ujížděl zprava sám na Šindeláře. Ještě se ohlédl, jestli ho nikdo nestíhá (a taky že stíhal, hned dvojice hráčů). Zakončení od něj nebylo přesvědčivé - nevýrazná střela po ledě, kterou gólman zastavil.
     
    34:01
    První trest pro boleslavského hráče. Vojtěch Mozík (MBL) dostává menší trest za vysokou hůl.
     
    32:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Pavel Trnka střílel od modré, puk se zasekl u jednoho z boleslavských beků a Romana Szturce. ROMAN SZTURC využil dezorientace Valenta a lehkou dorážkou bekhendem posílá puk do poloprázdné brány. Valent ještě zkusil skočit zpětnou rybičku, ale už bylo pozdě. Asistence: Pavel Trnka.
     
    28:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí se uhnízdili v pásmu soupeře. puk se od mantinelu dostal k ZDEŇKU BAHENSKÉMU. Ten, ač tísněn obráncem, otočil se a vystřelil přesně na zadní tyč. Tohle vypadá na nelichotivý výsledek pro Vítkovice. Asistence: David Vrbata, Darrell Hay.
     
    27:49
    Šindelář musel rychle z brány, aby zametl puk před rozjetým soupeřem.
     
    27:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav svého soupeře trestá a využívá tak přesilovou hru. Balaštík viděl ulici na Tomase, kterého také křižným pasem oslovil. Tomasovu ránu doklepává za Šindelářova záda JAKUB ČUTTA. Asistence: Roman Tomas, Jaroslav Balaštík.
     
    26:46
    Na nájezd se do brány postavil Hübl. Burger to neudělal špatně, najel si zleva, chtěl puk zvednout do pravého horního rohu branky, ale nedokázal to provést stoprocentně. Puk, letící zhruba ve výškové úrovni středu brány, trefil levý beton brankáře.
     
    26:46
    Burger v brejku faulovaný, nařízeno je trestné střílení! Žabka na protivníka nestačil a tak ho podrazil.
     
    25:36
    Ostravští hokejisté ještě nehráli přesilovku. To se ani teď nezmění. Budou ji hrát domácí. Vítkovice dostávají týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Odpyká jej Tomáš Káňa.
     
    22:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    ROMAN TOMAS klepl do puku, který, i když poněkud líně, proskočil až do sítě. Asistence: Tomáš Jiránek, David Stieler.
     
    19:35
    Na trestné lavici je Tomáš Voráček (VIT). Šlo o drobný háček, který následoval hned po vhazování.
     
    16:15
    Výborný přihrával před bránu, kam si sjel Čutta, jenž nechává vyniknout Šindeláře.
     
    11:28
    Tomáš Voráček (VIT) si odsedí 2 minuty na trestné lavici. Tam míří i Milan Mikulík (MBL). Hra bude pokračovat v pěti na obou stranách.
     
    09:38
    První vyloučení zápasu. Tomáš Káňa (VIT) nestíhal Pabišku, unikajícího ze vzájemného souboje a pomohl si podražením, za což si odpyká 2 minuty.
     
    05:10
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mikulík obloučkem objel levý kruh pro vhazování, vystřelil behkendem. Šindelář vyrazil puk, důrazný DAVID VÝBORNÝ se k němu na dostal a doklepl ho do sítě. Své oslavné gesto pak věnoval divákům. Asistence: Milan Mikulík, Roman Tomas.
     
    04:37
    Naši domněnku, že tím dotyčným byl Tomáš Demel, teď dá se říci potvrzuje fanklub Mladé Boleslavi.
     
    04:37
    Zraněný je za bouřlivého a dlouhotrvajícího potlesku nakládán do sanitky. Držme mu palce!

    David Bohata

    Góly a asistencie: 6. Výborný (Mikulík, Tomas), 23. Tomas (Jiránek, Stieler), 28. Čutta (Tomas, Balaštík), 29. Bahenský (D. Vrbata, Hay) - 33. Szturc (Trnka), 36. Sloboda (Hruška, Pohl), 46. Burger (Pohl, J. Káňa)


    BK Mladá Boleslav: Valent (Hübl) - Baldwin, Žabka, Mozík, Hay, Chaloupka, Čutta, Rýgl, Beňovič - Balaštík, Podkonický, Pabiška, Mikulík, Výborný, Tomas, D. Vrbata, Goertzen, Jiránek, Pabiška, Stieler, Bahenský, Demel
    HC Vítkovice Ridera: Šindelář (Žigardy) - Malík, Voráček, Sloboda, Ovčačík, Punčochář, Trnka, Kudělka - Klimek, Burger, Walker, Šedivý, Štefanka, Húževka, T. Káňa, Szturc, Ujčík, Hruška, Pohl, Strapáč, J. Káňa,

    Rozhodca: Fraňo, Hodek - Barvíř, Blümel