Parma – Fiorentina 0:0 (odl.) | Catania – CFC Janov 4:0 (kon.) | Bergamo – Lecce 0:0 (kon.)
Inter – Novara 0:1 (kon.) | Bologna – Juventus 0:0 (odl.)
koniec
Inter Miláno
0:1 (0:0)
Novara Calcio
cz Nedeľa 12.02.2012, 15:00Talianska Seria A
     
    88
    Přeci jen si domácí vypracovali střeleckou příležitost a Sneijder parádní ránou z hranice pokutového území orazítkoval břevno hostující branky! Míč se poté odrazil těsně před brankovou čáru.
     
    80
    Hosté budou dohrávat v deseti! Ivan Radovanovič dostává druhou žlutou kartu a je vyloučen!
     
    79
    Žlutou kartou je napomenut Morganella.
     
    78
    Neustále jsou nebezpečnější hosté! S nepříjemnou střelou Morganelly měl Julio Cesar plné ruce práce, aby míč, který těsně před ním odskočil, vyrazil.
     
    74
    Už se může ve hře pokračovat a obrovskou šanci si vypracoval Caracciolo, ovšem výborným zákrokem proti jeho projektilu zasáhl brankář Julio Cesar.
     
    70
    Poslední střídání dnešního zápasu, hru opouští Chivu, rumunského zadáka nahrazuje japonský šikula Nagatomo.
     
    65
    Závěrečné střídání hostů, ze hry je stažen Gemiti, nahrazuje jej Paci.
     
    62
    Ze hřiště míří Andrea Poli a nahrazuje jej třetí útočník v modro-černém na hřišti, Diego Forlán.
     
    56
    Novara právě vstřelila branku!
    Hosté se senzačně ujímají vedení! Rohový kop Interu znovu nepřinesl ohrožení branky Ujkaniho, naopak hosté vystřihli perfektně provedený protiútok, který zakončuje ANDREA CARACCIOLO parádní technickou ránou k tyči z dvaadvaceti metrů!
     
    ... a na domácí straně ani Ricardo Alvarez, jenž přepustil místo na hřišti Pazzinimu.
     
    Do druhého poločasu nevyběhne Porcari, kterého nahrazuje Simone Pesce ...
     
    45+2
    K úspěchu nevedla ani souhra Sneijdera s Cambiassem uvnitř pokutového území Interu, následně Centurioni nevybíravě poslal k zemi Stankoviče a vzbudil na hřišti obrovské emoce. Žlutou kartou je nakonec napomenut Radovanovič.
     
    36
    Alvarez se efektně uvolnil na pravém křídle, nalezl před brankou Poliho, který byl velmi sporně sražen k zemi Garciou, ovšem penalta se nepíská a domácí fanoušci bouří, dle opakovaných záběrů po právu.
     
    29
    Hosté jsou čím dál více nebezpečnější, za obranou Interu se ocitl Caracciolo a pádil k Juliu Cesarovi, ovšem brazilský brankář zachránil domácí od inkasované branky výborným vyběhnutím a střelu hostujícího útočníka vyrazil.
     
    28
    Přízemní rána Porcariho si nenašla cestu skrz mnoho těl před Julio Cesarem a hostující fotbalista poté musel zatáhnout za záchrannou brzdu při Poliho rozjíždění protiútoku, vidí tak od sudího Russa žlutou kartu.
     
    25
    Sneijder si vyměnil míč s Chivem, vběhl do pokutového území a křižnou ránou jen těsně minul vzdálenější tyč Ujkaniho branky.
     
    15
    Při předešlém souboji se Stankovičem se Dellafiore zranil a nebude schopen ve hře pokračovat, nahrazuje jej Michel Morganella.
     
    9
    Nedlouho poté si Sneijder našel střelecký prostor už blíže k hostující brance, ovšem po jeho ráně z dvaceti metrů skvěle zasáhl brankář Ujkani a míč vytěsnil mimo svoji svatyni.

    Tomáš Kohlmann

    Góly: 56. Caracciolo

    Karty:   28. Porcari (NVR), 45+2. Radovanović (NVR), 79. Morganella (NVR)   80. Radovanovič (NVR)


    Inter Miláno: Julio Cesar - Zanetti, Cordoba, Lucio, Chivu (70. Nagatomo) - Stankovič, Cambiasso, Poli (62. Forlan) - Alvarez (46. Pazzini), Sneijder - Milito
    Novara Calcio: Ujkani - Lisuzzo, Centurioni, Garcia - Dellafiore (15. Morganella), Porcari (46. Pesce), Radovanovič, Rigóni, Gemiti (65. Paci), Jeda - Caracciolo

    Rozhodca: Carmine Russo