Švajčiarsko U18 – Nemecko U18 3:0 (kon.) | SR 18 – USA U18 3:8 (kon.)
koniec
JOJ ŠPORT Slovensko U18
3:8 (0:4, 0:3, 3:1)
USA U18
Sobota 11.02.2012, 17:00 • Zimný štadión Piešťany • Turnaj Vlada Dzurillu (U18)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    USA dalo gól! Američania sa ešte dostali do prečíslenia a EVAN ALLEN strelil do protipohybu Sabola ôsmy kúsok. Asistencia John Hayden.
     
    52:38
    Slovensko dalo gól! PETER ŠOHAJDA napriahol od modrej a na jeho veľkú radosť puk napol sieť! Asistencia Eduard Šimun.
     
    45:55
    Slovensko dalo gól! Opäť skvelá práca Rewaya, znova puk hodil od brány do druhej vlny, od modrej strelu Predjanianského ešte Miska vyrazil, ale na strelu z medzikružia nemal nárok, MARKO DAŇO puk umiestnil presne do vinkla. Asistencie Jakub Predajniansky a Martin Reway.
     
    42:59
    Slovensko dalo gól! MATEJ PAULOVIČ dokázal zblízka prekonať brankára! Bez asistencie.
     
    31:45
    USA dalo gól! Horanský si nedokázal puk udržať v pásme na hokejke, zobral mu ho Louis a v miniprečíslení ho prihral ANDREWOVI COPPOVI, od ktorého sa skôr odrazil puk do brány, ako by ho tam sám strelil. Asistencia Anthony Louis.
     
    29:05
    USA dalo gól! Po vyhratom buly Compher od brány poslal puk pred ňu, odkiaľ HUDSON FASCHING vymietol vinkel Romančíkovej brány. Asistencia J.T. Compher.
     
    24:50
    USA dalo gól! ANTHONY LOUIS sa posunul s pukom ešte bližšie k tyčke, Romančík si ľahol a tak mu to poslal pod žŕdku. Asistencie Evan Allen a Will Butcher.
     
    16:46
    USA dalo gól! McCarron potiahol puk do pásma, už sa zdalo, že oň pri mantineli príde, ale predsa ho ešte Američania udržali na hokejkách, DAWSON COOK sa s ním dostal pred Romančíka a šupol to prízemnou strelou do brány. Asistencie John Hayden a Michael McCarron.
     
    07:47
    USA dalo gól! Allen vyslal z krídla puk na stred, odkiaľ sa zaviezol k bráne ANDREW COPP a poslal ho do siete. Asistencie Evan Allen a Will Butcher.
     
    07:35
    USA dalo gól! V presilovke Allen poslal popred bránu prihrávku, ktorú TYLER KELLEHER pohodlne strieľal do prázdnej brány. Asistencie Evan Allen a Keith Thompson.
     
    06:05
    USA dalo gól! TYLER KELLEHER sa natlačil z pravého krídla do zakončenia pred bránu a prekonáva Sabola. Asistencie Connor Chatham a Anthony Florentino.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Góly a asistencie: 43. Paulovič, 46. Daňo (Predajniansky, Reway), 53. Šohajda (Šimun) - 7. Kelleher (Chatham, Florentino), 8. Kelleher (Allen, Thompson), 8. Copp (Allen, Butcher), 17. Cook (Hayden, McCarron), 25. Louis (Allen, Butcher), 30. Fasching (Compher), 32. Copp (Louis), 60. Allen (Hayden)


    JOJ ŠPORT Slovensko U18: R. Sabol (8.-30. P. Romančík) - J. Predajniansky, Buri, Rusina, Ľ. Dinda, Šohajda, Valjent, Kečkeš, Chrkavý - Reway, Kolena, M. Daňo - S. Horanský ml., D. Rehák, M. Lunter - Šimun, Paleček, Blaško - Paulovič, J. Šiška, Šoltés.
    USA U18: Miska - Thompson, Butcher, Santini, Ausmus, Lewis, Savage, Florentino - Fasching, Compher, Motte - Hayden, Cook, McCarron - Chatham, Kelleher, Louis - Labanc, Copp, Allen.

    Rozhodca: Müllner R., Konc D. - Bundil, Tvrdoň