Šumperk – Hr. Králové 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kadaň 2:1 (po pr.) | Benátky n/J – Litoměřice 0:3 (kon.)
Most – Olomouc 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Beroun 3:1 (kon.) | Chomutov – Jihlava 1:4 (kon.)
Písek – Třebíč 1:2 (kon.)
koniec
DRACI PARS ŠUMPERK
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
Královští lvi Hradec Králové
cz Sobota 11.02.2012, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    58:57
    Hosté zkouší power - play!
     
    57:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krásná přihrávka Patrika Moskala na JIŘÍHO KADLECE, skončila za zády Štůraly. Tomu chybělo pár centimetrů, aby puk vyrazil bruslí. Asistence: Patrik Moskal.
     
    57:24
    Tomáš Štůrala vychytal samostatný únik Patrika Moskala!
     
    51:03
    David roupec dostane dvě minuty za vražení na hrazení. Přesilovka domácích.
     
    48:52
    Tak teď neuvěřitelný, přímo ''božský'' zákrok od Tomáše Štůraly! V leže dokázal vychytat Víta Budinského, který mířil do odkraté klece!
     
    44:25
    No a máme tu druhou ''desítku'' na straně hostů. Rostaisalv Marosz dostává desetiminutový osobní trest za nesportovní chování. Pravděpodobne to byla reakce za vyloučení, které bylo Maroszovi uděleno.
     
    42:03
    Dvě minuty za sekání dostane Rostislav Marosz. Přesilovka pro domácí.
     
    37:15
    Dvě minuty dostane hráč Šumperka Tomáš Sedlák. Provinil se krosčekem u mantinelu, za bránou Štůraly.
     
    36:28
    Lukáše Chmelíře, který nachtal Karla Pláška ''na švestkách'', se dostal do úniku na Tomáše Štůralu. Brankář domácích však jehho ránu vyráží betonem. Chmelíř ještě reklamoval faul, ale rozhodčí mu ukázal rukou, ať vstane.
     
    34:50
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí kapitán Aleš Holík našel volného KARLA PLÁŠKA, který měl před sebou prázdnou branku! Njeprve ho však neuvěřitelně vychytal Jakub Čech, když fantasticky položil beton do střely Pláška. Ten však nadruhý pokus usměrnil puk ke vzdálenější tyči. Branku oslavoval skromným úsměvem. Asistence: Aleš Holík, Roman Meluzín.
     
    33:10
    Přečíslení 2 na brankáře domácích nedokázal využít Jan Berger! Ačkoliv mu na druhé straně najížděl Chmelíř, Berger radeji zakončil, ale jeho střela letěla vedle!
     
    31:17
    Krásná přihrávka Tomáše Brunce a Daniel Vrdlovec netrefil prázdnou bránu! Výstižněji nestačil se dostat k puku!
     
    29:44
    V pslabení trefil Tomáš Pastor tyč! Lukáš Mičulka si počkal, než si Pastor najede do pásma a pak přihrál. Šumperk motivován fanoušky, hraje zatím výborně i v oslabení.
     
    28:27
    Dvě minuty za podražení dostane Jakub Hulva, takže počet hráčů na ledě se srovná.
     
    26:47
    Dvě minuty za hákování dostane David Roupec. Desetiminutový osobní trest, jako ''bonus'' dostane Martin Vágner, za nesportovní chování.
     
    24:43
    A teď poměrně nesportovní chování od hráče hostů Martina Koudelky. Brankový sudí nerosvítil světlo a ani hlavní arbirt neviděl, že by puk byl v brance, na čež Koudelka reagoval seknutím do plexiskla, kde stál brankový! Branka tudíž není.
     
    24:43
    A brankový rozhodčí musí pomoct hlavnímu arbitrovy.
     
    20:26
    Draci právě vstřelili branku!
    Tečovaná střela Jiřího Suchého, TOMÁŠEM BRUNCEM, končí u opačné tyče, než samotný brankář Jakub Čech čekal. Asistence: Jiří Suchý, jakub Hulva.
     
    16:06
    Draci právě vstřelili branku!
    Pastor vyslal nádhernou přihrávku na LUKÁŠE MIČULKU a ten se dostal samostatného úniku. Čechovi dal puk nádherně pod víko. Asistence: Tomáš Pastor, Michal Skoumal.
     
    09:01
    Nyní Zdeněk Kubica trefil tyč!
     
    02:29
    Václav Čížek dostává dvě minuty za hrubost.
     
    00:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    To byla, ale rychlá branka! Martin Vágner našel úplně volného LUKÁŠE HAVLA, pro kterého nebyl problém dostat puk do sítě.

    Dominik Mihailescu

    Góly a asistencie: 17. Mičulka (Pastor, Skoumal), 21. Brunec (Suchý, Hulva), 35. Plášek (Holík, Meluzín) - 1. Havel (Vágner, Tvrdík), 58. Kadlec (Moskal)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Misiorz) - Gewiese, Holík, Suchý, Sedlák T., Ondráček, Tesařík, Pastor - Plášek, Meluzín, Hlinka - Vrdlovec, Hulva, Brunec - Červenka, Velecký, Haas - Skoumal, Mičulka, Vrána
    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) - Čížek, Chmelíř, Roupec, Vágner, Bendík, Hendrich, Poživil O., Lesák - Havel, Tvrdík, Berger - Budínský, Koudelka, Moskal - Kubeš, Marosz, Karpov - Kubica, Záhorovský, Kadlec

    Rozhodca: Vamopla - Klein, Reich