Twente – Heracles 2:3 (kon.)
koniec
FC Twente
2:3 (0:1)
Heracles Almelo
cz Piatok 10.02.2012, 20:00 • De Grolsch Veste • Holandská Eredivisie
     
    93
    Twente právě vstřelilo branku!
    Twente se ještě přece jen alespoň symbolicky raduje. Chadli se dostal zcela osamocen k míči ve velkém vápně, nacentroval na volného LUUKA DE JONGA, který dopravil hlavou míč do prázdné branky.
     
    92
    Neúnavný Chadli se snažil ještě alespoň zkorigovat skóre, ovšem na dnes vynikajícího Pasveera nevyzrál.
     
    90
    Další výměna Heraclesu. Odchází střelec druhé branky Douglas a nahrazuje jej Darius vam Mieghem.
     
    88
    Hosté střídají. Odchází hrdina zápasu Everton a jeho pozici zaujímá Gouriye.
     
    87
    Na listinu hříšníku se zapisuje i heracleský Looms.
     
    83
    Heracles právě vstřelil branku!
    Tak to je opravdu neskutečné. Pokud před malou chvílí udělal Darl Douglas velkou chybu, tak to, co teď předvedl stoper Cornelisse s brankářem Mihaylem, za to by se musel stydět i v žákách. Důrazný Armenderos na zmíněného beka tak dlouho dotíral, až se přiblížil k Mihaylovi. Ten však nevěděl co s míčem, a tak oba hráče před sebou zboural. Míč však pokračoval dále do branky, kam jej s úsměvem na tváři dopravil EVERTON.
     
    81
    Heracles právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná chyba Douglese. Stoper Twente nejprve sice výborně ubránil Armenterose, ale namísto toho, aby pustil míč do Mihaylovových rukavic, přihrál jej zcela nesmyslně na DARLA DOUGLASE, který jej pohodlně poslal do sítě. Twente za své chyby v tomto zápase tvrdě pyká.
     
    76
    Dalším potrestaným je Antoine van der Linden.
     
    75
    Žlutou kartu vidí i novic na hrací ploše Plet, který rukou zasáhl tvář Tima Breukerse.
     
    73
    Twente právě vstřelilo branku!
    Domácí se konečně dočkali. Akci začal Ola John, který přenesl hru na Chadliho, ten zamotal hlavu obráncům a přihrál na volného LUUKA DE JONGA, který potvrdil svou skvělou střeleckou pověst a křižnou střelou na vzdálenější tyč srovnává skóre utkání.
     
    71
    Na druhé straně se ocitl ve velké šanci Armenteros. Po centru Douglase hlavičkoval na bližší tyč, ale tentokráte se vyznamenal Mihaylov.
     
    68
    První střídání v tomto utkání. Ze hřiště odchází naštvaným Brama a jeho místo zaujme Plet.
     
    65
    Ránu Janssena z hranice velkého vápna teď vytahuje Pasveer konečky prstů jen těsně vedle pravé tyče svojí svatyně!
     
    62
    A znovu de Jong. Twentský snajpr dostal nádherný míč přesně mezi beky, hlavičkou jej usměrňoval do branky, ale Pasveer nadvakrát skvěle zasáhl.
     
    54
    Druhým hráčem, který si z blízka prohlédl žlutý kartónek, je Breukers.
     
    47
    A sudí mají hlavní slovo i v další akci zápasu. Prvním potrestaným hráčem je domácí Fer za ostré dohrání hostujícího Breukerse.
     
    33
    Heracles právě vstřelil branku!
    A z ničeho nic udeřilo na druhé straně. Do ojedinělého úniku se na pravém křídle dostal Armenteros, který předložil nadýchaný centr přesně na hlavu EVERTONA, který v pádu otevírá skóre utkání.
     
    27
    Domácí po rohovém kopu předvedli nádhernou akci. Ola John zatáhl balón po pravém křídle, odcentroval pod sebe na de Jonga, ten z otočky naservíroval míč Chadlimu, který ranou z první orazítkoval spojnici Pasveerovy svatyně.
     
    25
    Luuk de Jong si parádně naskočil přes bránícího obránce na milimetrový centr z levé strany. Jeho hlavička však opět skončila pouze v náručí Pasveera.
     
    17
    Twente podniklo rychlý protiútok. Přesný míč za obranu dostal Luuk de Jong, odcentroval na zcela osamoceného Chadliho, jenž bohužel pro domácí svou hlavičku poslal pouze do náruče Pasveera.

    Tomáš Soukup

    Góly: 73. De Jong, 93. De Jong - 33. Everton, 81. Darl Douglas, 83. Everton

    Karty:   47. Fer (TWE), 75. Plet (TWE) - 54. Breukers (HRC), 76. Van der Linden (HRC), 87. Looms (HRC)


    FC Twente: Nikolaj Mihajlov - Tim Cornelisse, Douglas, Dwight Tiendalli - Wout Brama, Leroy Fer, Willem Janssen - Luuk de Jong, Nacer Chadli, Ola John
    Heracles Almelo: Remko Pasveer - Antoine van der Linden, Mark Looms, Tim Breukers, Ben Rienstra - Lerin Duarte, Kwame Quansah, Willy Overtoom - Everton, Darl Douglas, Samuel Armenteros

    Rozhodca: Reinold Wiedemeijer - Rob Meenhuis, Jac Schenkels - Martin van den Kerkhof