Nemecko U18 – USA U18 0:8 (kon.) | SR 18 – Švajčiarsko U18 3:1 (kon.)
koniec
JOJ ŠPORT Slovensko U18
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Švajčiarsko U18
Piatok 10.02.2012, 17:00 • Zimný štadión Piešťany • Turnaj Vlada Dzurillu (U18)
Partner:
     
    59:44
    Slovensko dalo gól! Reway uvoľnil puk z pásma a zadovkou ho venoval MARKOVI DAŇOVI, ktorý poslal žabku do opustenej brány. Asistencia Martin Reway.
     
    58:21
    Ďalší oddychový čas. Nervozita v hľadisku sa stupňuje. Udržíme to?
     
    55:19
    Šanca Slovenska! Šoltésovi pri kľučke ušiel puk, ale Brandi ho nedokázal dostať von z pásma; strela od modrej si to namierila na Nyffelera, ktorý puk medzi betónmi neudržal! Pomohol mu ale spoluhráč, odpálil puk preč z bránkoviska skôr, ako sa dokĺzal do brány či než k nemu prišiel Koyš.
     
    50:50
    Krásna biliardová kombinácia pred Nyffelerovou bránou, chýbala len čerešnička v podobe gólu. Prvý útok sa pohral v jazde na bránu, ale Daňovi na strelu popri tyčke puk nesadol na čepeľ.
     
    50:29
    Hischier v šanci na vyrovnanie! Zblízka ale chýbali doslova milimetre, aby puk vsietil do vinkla. Sabol si dal pozor.
     
    49:08
    Kreisova strela od modrej pred bránou zblokovaná vyletela do vzduchu, Sabol kontroloval pohľadom kam puk dopadne. Snažil sa ho zblízka usmerniť za jeho chrbát Herzog.
     
    42:24
    Vylúčenie Slovensko - Denis Šimurka - dve minúty za nedovolené bránenie v hre.
     
    37:04
    Švajčiarsko dalo gól!
    Predsa len sa podarilo Švajčiarom prekonať Sabola! Prvú strelu ešte vyrazil, no na dorážku NICA DÜNNERA zblízka už nemal nárok, bol príliš vytiahnutý k tyčke a nestíhal sa presunúť. Asistencia Kevin Dayer.
     
    35:51
    Schmutz obkorčuľoval Chrkavého a zápästím ohrozil Sabola, ktorý ale má dnes očividne svoj deň.
     
    34:03
    Studer opäť v akcii, posunul na modrej puk do pásma, sám bol bránený ale k čiernemu čudu sa dostal Dayer. Jeho strelu ešte Sabol vyrazil, Dünnerovu dorážku už ležiac pokryl vyrážačkou.
     
    28:06
    Vylúčenie Švajčiarsko - Cédric Hüsler - dve minúty za seknutie.
     
    26:42
    Slovensko dalo gól! Nádherná práca kapitána Kolenu!!! Natlačil sa pred bránu, potiahol puk a prehodil si ho ako pri blafáku na bekhend, potom sa však otočil a prihral do druhej vlny, kde MARTIN REWAY strieľal do opustenej brány. Asistencie Milan Kolena a Jakub Predajniansky.
     
    26:14
    Opäť najlepší hráč včerajšieho zápasu Thomas Studer v šanci! Sabol najprv len vyrazil, potom ešte usmernil betónom a napokon puk zaľahol!
     
    16:43
    Vylúčenie Švajčiarsko - Nico Dünner - dve minúty za podrazenie.
     
    13:23
    Slovensko dalo gól! Po vhadzovaní sa Frick snažil oslobodiť pásmo, Studer ale puk nechtiac kopol späť do pásma. Dostal sa k nemu MARTIN REWAY, skúsil to švihom, ale Nyffler puk vyrazil betónom. Reway sa ale nevzdal, opäť vzal puk na hokejku a vmietol ho pod hornú žŕdku! Bez asistencie.
     
    13:13
    Vylúčenie Švajčiarsko - Kevin Dayer - dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Góly a asistencie: 14. Reway, 27. Reway (Kolena, Predajniansky), 60. Daňo (Reway) - 38. Dünner (Dayer)


    JOJ ŠPORT Slovensko U18: R. Sabol - Buri, J. Predajniansky, Rusina, Ľ. Dinda, Kečkeš, Valjent, Chrkavý, D. Šimek - Reway, Kolena, M. Daňo - S. Horanský ml., J. Šiška, M. Lunter - Paulovič, Paleček, Šimurka - Koyš, D. Rehák, Šoltés.
    Švajčiarsko U18: Nyffeler - Büsser, Mi. Müller, Kreis, Frick, Rouiller, Lanzarotti, Sartori, Hischier - Zangger, Diem, Brandi - Schmutz, Ma. Müller, Herzog - Fazzini, Balmelli, Hüsler - Dayer, Dünner, Studer.

    Rozhodca: Konc D., Müllner - Šefčík P., Stano

    Diváci: 423