Tatranskí Vlci – A. Tigre 2:3 (po pr.)
koniec po predl.
Tatranskí Vlci
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
Amurské Tigre
Štvrtok 02.02.2012, 19:00 • Zimný štadión v Spišskej Novej Vsi • MHL
Partner:
     
    61:53
    Tigre dali gól! Autorom trestného strieľania bol Sergej SMUROV, ktorý si pohodlne Holzera najprv položil a potom puk zasunul za jeho chrbát.
     
    56:07
    Tatranskí Vlci dali gól!
    Vynikajúca práca od Vlacha, ktorý dokázal aj v páde prihrať Jiřímu BÁRTOVI, ktorý nekompromisne z prvej prestrelil ruského brankára. Zaslúžené vyrovnanie. Asistencia: Daniel Vlach.
     
    37:47
    Tigre dali gól! Chalupa pri rozohrávke našiel presne hokejku Nikolaja STOLJARENKA, ktorý spomedzi kruhov našiel malý priestor medzi nohami Holzera a posiela Amurských Tigrov znova do vedenia. Bez asistencie.
     
    21:10
    Tatranskí Vlci dali gól!
    Od mantinelu sa dostal puk až pred Berestneva, ktorý ho neprikryl, Jiří BÁRTA sa zorientoval najlepšie, doslova silou pretlačil súperovho obrancu a vyrovnal. Asistencia: Josef Mikyska.
     
    04:22
    Tigre dali gól! Z ničoho nič, nebola to ani poriadna strela, sa ocitol puk za chrbátom Holzera. Prihrávka Lazareva putovala na hokejku Sergeja SMUROVA, ktorý snáď "čierne čudo" len pohladil, trošičku pozmenil jeho dráhu do protismeru pohybu Holzera a gólový účet dnešného zápasu je otvorený. Asistencie: Vladimir Lazarev, Egor Omeljanenko.

    Peter Petráš

    Góly a asistencie: 22. Bárta (Mikyska), 57. Bárta (Vlach) - 5. Smurov (Lazarev, Omeljanenko), 38. Stoljarenko, 62. Smurov


    Tatranskí Vlci: Holzer - Nedvěd, Šulák, Duriš, Chalupa - Belluš, Malec, Kuřítko - Vlach, Bárta, Mikyska - Motejlek, Dvořák, Hrouda
    Amurské Tigre: Berestnev - Chelišev, Chrapak, Gorochov, Teslenko, Grebenjuk, Kabakov, Kondratev - Alexejev, Smurov, Omeljanenko - Dedunov, Katsuba, Stoljarenko - Kaťko, Perežagin, Melničenko - Lazarev, Jakovlev, Voronoj

    Rozhodca: Akuzovskij - Rovenský, Snášel

    Diváci: 950