Detva – Orange 20 5:3 (kon.)
koniec
HK Detva
5:3 (1:1,2:0, 2:2)
HK Orange 20
Štvrtok 26.01.2012, 18:00 • Zimný štadión Detva • 1. liga nadstavba o Play-off (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:17
    Detva dala gól!
    Domáci týmto gólom prakticky rozhodujú toto stretnutie. LADISLAV PACIGA tečuje strelu Branislava Srnku a je z toho krásny gól domácich. Asistencie : Branislav Srnka, Milan Čanky.
     
    54:34
    HK Orange 20 dalo gól!
    Už po presilovej hre sa hosťom predsalen podarilo presadiť sa ! V skrumáži pred bránkou sa Dávid Gríger zorientoval ako prvý, získava puk na svoju hokejku, prihráva TOMÁŠOVI RUSINOVI, ktorý efektívne popod lapačku prekonáva Kuraliho. Asistencie : Dávid Gríger, Mário Lunter.
     
    52:43
    Hataš odchádza na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    52:07
    HK Orange 20 dalo gól!
    DENIS ŠIMURKA sa presadzuje pred bránkou, keď brankár Detvy nevedel kde je puk. Asistencia : Michal Valjent.
     
    51:39
    Detva dala gól!
    Jozef Kentoš nahráva v rýchlosti do medzikružia IVANOVI ZORVANOVI, ktorý bekhendom prekonáva Trebuľu. Asistencie : Jozef Kentoš, Erik Chalupský.
     
    45:04
    Nemček odchádza na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    38:32
    Detva dala gól!
    LADISLAV PACIGA následne predvádza krásny únik, Sabol sa snažil vykryť čo najlepšie priestor bránky no PACIGOVI sa podarilo nájsť nepokrytý priestor, strieľa teda 3. gól svojho tímu a upokojuje tak svojich spoluhráčov. Asistencie : Branislav Srnka, Ján Škvarka.
     
    37:38
    Detva dala gól!
    Po súboji za bránkou hostí sa dostáva k puku MAREK HATAŠ, ktorý strieľa druhý gól svojho tímu. Asistencie : Ivan Zorvan, Luboš Dobrý.
     
    34:07
    Čanky dostáva prihrávku na modrú čiaru a rúti sa sám na brankára hostí ! Bol však pomalý, dokorčuľoval ho obranca HK Orange 20 a Čanky sa k strele nedostal.
     
    31:27
    Paciga oklamal pohybom snáď štvoricu hráčov hostí, no len ležérne zakončil do výstroje Sabola, stav sa nemení.
     
    26:25
    Dávid Šoltés odchádza na tresnú lavicu, keď vrazil na mantinel obrancu Detvy Jakuba Škantára.
     
    17:40
    Hostia budú hrať vo štvorici, Mário Lunter odchádza na trestnú lavicu za držanie.
     
    13:31
    HK Orange 20 dalo gól!
    Po strele Jakuba Predajnianskeho sa pred bránkou strhol súboj o puk, brankárovi Kuralimu sa podarilo zneškodniť dve dorážky hostí, no na tretiu už nestačil. MILAN KOLENA dáva gól už do prázdnej bránky a vyrovnáva stav stretnutia. Bez asistencii.
     
    08:00
    Detva dala gól!
    Lukáš Piperek dobre našiel ĽUBORA ZUZINA, ktorý si prekorčuloval pomalého obrancu hostí a prekonáva brankára Sabola strelou popod lapačku. Asistencie : Lukáš Piperek, Juraj Rehuš.
     
    03:22
    Detva zatiaľ nepôsobí ako favorit tohto stretnutia, teraz si navyše Zorvan pripisuje 2 minúty na svoje konto, je vylúčený za nedovolené bránenie.

    Marian Fiam


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 8. Zuzin (Piperek, Rehuš), 38. Hataš (Zorvan, Dobrý), 39. Paciga (Srnka, Škvarka), 52. Zorvan (Kentoš, Chalupský), 59. Paciga (Srnka, Čanky) - 14. Kolena, 53. Šimurka (Valjent), 55. Rusina (Gríger, Lunter)


    HK Detva: Kurali (Trebuľa) - Škantár, Škvarka - Hataš, Dvořák (A) - Nemček, Penxa - Čajkovský - Paciga (C), Srnka, Čanky - Dobrý, Zorvan, Kentoš - Rehuš, Piperek, Zuzin - Chalupský
    HK Orange 20: Sabol (Romančík) - Buri, Predajniansky - Rusina, Dinda - Valjent (A), Chrkavy, Šimek, Šohajda - Blaško, Kolena (C), Horanský - Lunter, Paleček, Gríger - Šimurka, Šiška, Šoltés - Koyš, Rehák

    Rozhodca: J. Konc - Moravec, Sčensný