Gabon – Niger 2:0 (kon.) | Maroko – Tunisko 1:2 (kon.)
koniec
Maroko
1:2 (0:1)
Tunisko
cz Pondelok 23.01.2012, 20:00 • Stade d'Angondjé, Libreville • Africký pohár národov
     
    86
    Maroko právě vstřelilo branku!
    Po rohovém kopu se k opětovné možnosti na malém vápně dostal Kantari, hlavou přiťukl míč do ohně, kde si nejlépe počínal HOUCINE KHARJA, jenž dorážkou za Matlouthiho záda oživil marocké naděje.
     
    76
    Tunisko právě vstřelilo branku!
    A je zřejmě rozhodnuto. YOUSSEF MSAKNI obešel Kantariho a následně i El Kaddouriho, zjevil se na šestnáctce sám před Matlouthim a nakonec jej střelou na zadní tyč s přispěním Benatiovy teče překonal. Pro jednadvacetiletého mladíka je to první reprezentační gól.
     
    34
    Tunisko právě vstřelilo branku!
    To je mi teda překvapení. KHALED KORBI se chopil rozehrávky volného kopu, nasměroval jej nepříjemně na zadní tyč, tam se před Lamyaghrim objevila houšť hráčů v bílých dresech, nikdo z nich sice míč nezasáhl, avšak překvapený marocký brankář nedokázal zakročit a Tunisko tak překvapivě vede.

    Daniel Polách

    Góly: 86. Kharja - 34. Korbi, 76. Msakni

    Karty:   33. Benatia (MRK), 57. Basser (MRK), 82. El Kaddouri (MRK) - 26. Korbi (TUN), 87. Jemal (TUN), 90+3. Matlouthi (TUN)


    Maroko: Lamyaghri; Basser, Benatia, Kantari, El Kaddouri, Belhanda, Kharja, Boussoufa (60. Hadji), Assaidi (46. Taarabt), Amrabat, Chamakh (78. El Arabi)
    Tunisko: Mathlouthi; Abdennour, Haggui, Ifaa, Jemal, Traoui, Chikhaoui (65. Ragued), Korbi, Dhaouadi (80. Chermiti), Allagui (57. Msakni), Khelifa

    Rozhodca: Daniel Bennett (JAR)