Olomouc – Litoměřice 3:2 (po s.n.) | Hr. Králové – Třebíč 5:1 (kon.) | Jihlava – Šumperk 4:1 (kon.)
Beroun – Kadaň 4:7 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 3:2 (po s.n.) | Chomutov – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.)
Most – Písek 0:4 (kon.)
koniec
Královští lvi Hradec Králové
5:1 (1:0, 3:0, 1:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Sobota 21.01.2012, 17:001. liga (ČR)
Partner:
     
    58:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hřebíček na třebíčskou rakvičku přitloukl JIŘÍ HENDRICH (4+7). Ten se totiž vracel z trestné lavice, přebral přihrávku od Michala Tvrdíka a jel sám na Hrubce. Hendrich nic složitého nevymýšlel a střelou k tyčce dává pátou branku domácích. Asistence: Michal Tvrdík (14+22).
     
    52:01
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se přece jenom dočkali alespoň čestného gólu. Martin Dočekal našel volného VOJTĚCHA SEDLÁČKA (2+1), který svou ranou k tyči rozjásal hrstku třebíčských příznivců. Asistence: Martin Dočekal (4+11).
     
    39:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí hokejisté vedou již o čtyři branky. MARTIN KOUDELKA (9+17) se do hradecké sestavy vrací tím nejlepším možným způsobem. Hradecký kapitán totiž využil správného okamžiku, rozjel se za kotoučem, který se nacházel mezi kruhy. Koudelka přišpendlil puk pod horní tyčku Hrubcovy klece! Asistence: Vít Budínský (15+18).
     
    26:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    A už je to o tři branky! VLADISLAV KUBEŠ (6+9) zaznamenává druhou trefu do černého v krátkém časovém sledu! Hradecký forvard totiž využil rychlé nahození Michala Tvrdíka. První jmenovaný hradecký hráč dělal pořádný rozruch před Hrubcovou brankou, za což byl odměněn gólem. Asistence: Michal Tvrdík (14+21), Ján Bendík (4+5).
     
    22:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se ujímají dvoubrankového vedení! Michal Tvrdík naznačil střelu, poté křižnou přihrávkou našel VLADISLAVA KUBEŠE (5+9), jenž se řítil sám na bránu. Kubeš se prezentoval parádní kličkou do bekhendu a rozjásal tak hradecké publikum! Asistence: Michal Tvrdík (14+20), Milan Karlíček (1+8).
     
    08:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se ujímají vedení! Vít Budínský našel doslova skvostným pasem sprintujícího PATRIKA MOSKALA (18+18), který se řítil zcela sám na Šimona Hrubce. Moskal zachoval chladnou hlavu a střelou nad lapačku rozvlnil třebíčskou síť. Moskalovi to tedy do třetice vyšlo. Asistence: Vít Budínský (15+17), Ondřej Poživil (4+4).

    Sanny Muharem

    Góly a asistencie: 9. Moskal (Budínský, Poživil), 23. Kubeš (Tvrdík, Karlíček), 27. Kubeš (Tvrdík, Bendík), 40. Koudelka (Budínský), 59. Hendrich (Tvrdík) - 53. Sedláček (Dočekal)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Blažek) – Bendík, Karlíček, Vágner, Roupec, Hendrich, Poživil, Pánek – Karpov, Tvrdík, Kubeš – Moskal, Koudelka "C", Budínský – Kadlec, Záhorovský, Kubica – Berger, Bláha, Macháň
    SK Horácká Slavia Třebíč: Hrubec (Wolf) – Rangl, Sláma, Brož, Dietz, Kadela, Valenta, Sobotka – Havel, Dolníček "C", Laš – Vondráček, Dočekal, Přibyl – Stejskal, Sedláček, Čech – Heřman, Fořt, Vítek

    Rozhodca: Přikryl – Adamec, Wesley