Valencia – Levante 4:1 (kon.)
koniec
Valencia CF
4:1 (3:1)
Levante UD
cz Štvrtok 19.01.2012, 21:30 • Estadio Mestalla, Valencia • Španielsky pohár
     
    90+4
    Valencia právě vstřelila branku!
    Po rychlém brejku Valencie míč podržel Feghouli, následně jej předal na vápno TINU COSTOVI, kterého následná tečovaná střela zapadla za gólmana Munúa.
     
    45+1
    Valencia právě vstřelila branku!
    Míč se odrazil na vápně k Pablu Hernándezovi, který následně skvělým pasem přes celé vápno vybídl PABLA PIATTIHO. Domácí ofenzivně laděný hráč šel naplno do míče, nakonec jej i za cenu tvrdého střetu s gólmanem Navasem dokázal usměrnit za jeho záda. Jestli někdo nemá radost z domácích ze vstřelené branky, je to právě úspěšný střelec, který se těžce zvedal ze země.
     
    37
    Levante právě vstřelilo branku!
    A rázem je sníženo! Odražený míč z šestnáctky Valencie zpracoval Pallardó pro AROUNA KONÉHO, který následnou krásnou střelou z voleje snížil.
     
    31
    Valencia právě vstřelila branku!
    Nešťastný moment pro hostující tým. Centr z pravé strany od Pabla Hernándeze totiž nedokázal ve vápně zpracovat Javi Venta a míč se odrazil k SOLDADOVI, který to před gólmanem Navasem měl už lehké.
     
    24
    Valencia právě vstřelila branku!
    Po rychlém protiútoku po neúspěšném rohovém kopu Levante zpracoval dlouhý míč Pablo Hernández a následně vyslal do vápna JONASE, který dokázal přízemní střelou překonat gólmana Navase.

    FB

    Góly: 24. Jonas, 31. Soldado, 45+1. Piatti, 90+4. Costa - 37. Koné

    Karty:   73. Soldado (VAL), 82. Jonas (VAL), 84. D. Alves (VAL), 90+3. Costa (VAL) - 33. X. Torres (LVN), 54. Cabral (LVN), 56. Roger (LVN), 80. El Zhar (LVN), 80. Juanfran (LVN), 90+1. Iborra (LVN)


    Valencia CF: D. Alves – Barragán, Rami, V. Ruiz, J. Alba – Albelda (c), T. Costa – P. Hernández (68. Feghouli), Jonas (84. Aduriz), Piatti (74. Banega) – Soldado.
    Levante UD: K. Navas (46. Munúa) – J. Venta, Ballesteros (c), Cabral, Juanfran – X. Torres, Pallardó, Iborra – Roger, Koné, Barkero (12. El Zhar).

    Rozhodca: Paradas Romero