Montreal – Ottawa 2:3 (po s.n.) | Tampa Bay – Pittsburgh 3:6 (kon.) | Washington – Carolina 2:1 (kon.)
koniec
Washington Capitals
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Carolina Hurricanes
cz Nedeľa 15.01.2012, 23:00NHL
Partner:
     
    41:12
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps si však na úvod třetí třetiny přichystali odpoveď a znovu jdou do vedení! Pokus Chimery tečovaný DMITRIJEM ORLOVEM Ward jen vyrazil a navíc ještě zajel do brány, takže ruský obránce mohl z dorážky zaznamenat svůj první gól kariéry v NHL - 2:1. Asistence: Jason Chimera.
     
    39:44
    Carolina právě vstřelila branku!
    Šestnáct sekund před koncem třetiny ale přece jen Canes přesilovku využívají a vyrovnávají skóre! Střela od modré se po Vokounově zásahu motala kolem jeho tyčky, od níž ji Stewart vyškrábl před prázdnou klec na hokejku Ponikarovského. Ten sice trefil jen ležícího brankáře, ale jeho práci dokonal úspěšnou dorážkou do prázdné JUSSI JOKINEN - 1:1. Asistence: Alexej Ponikarovskij, Anthony Stewart.
     
    36:57
    Washington právě vstřelil branku!
    Teď už nemohou být o brankovém úspěchu domácích nejmenší spory! Marcus Johansson přejel modrou čáru a přenechal za sebe kotouč ALEXANDRU SJOMINOVI, který ho nádherně napálil do bližšího růžku. Wardova lapačka se jen ohlédla - 1:0. Asistence: Marcus Johansson, Alexandr Ovečkin.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 37. Sjomin (Johansson, Ovečkin), 42. Orlov (Chimera) - 40. Jokinen (Ponikarovskij, Stewart)


    Washington Capitals: Vokoun (Neuvirth) – Erskine, Wideman, Alzner, Kundrátek, Hamrlík, Schultz, Carlson, Orlov – Ovečkin "C", Halpern, Brouwer, Laich "A", Knuble "A", Chimera, Hendricks, Sjomin, Ward, Eakin, Beagle, Perrault, Johansson.
    Carolina Hurricanes: Ward (Peters) – McBain, Allen, Gleason "A", Špaček, Joslin, Faulk, Harrison – Staal "C", Stewart, Nodl, Ruutu, Sutter "A", Tlustý, Ponikarovskij, Jokinen, Brent, Dwyer, Sutter, Skinner, Larose, Samson.

    Rozhodca: Furlatt, Rehman – Cormier, Nowak.