Slavia – Sparta Praha 1:2 (kon.) | Berani Zlín – Kometa Brno 2:3 (po pr.) | Třinec – Vítkovice 1:4 (kon.)
Mladá Boleslav – K. Vary 4:2 (kon.) | Kladno – Motor ČB 3:1 (kon.) | Litvínov – Pardubice 4:3 (po s.n.)
Plzeň – Liberec 10:4 (kon.)
koniec
Rytíři Kladno
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Banes Motor České Budějovice
cz Nedeľa 15.01.2012, 17:30 • Městský zimní stadion, Kladno • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    54:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí dobře ubránili modrou čáru. Paterovi se podařilo na modré zastavil hostující útok, puk odpálil do středního pásma, kde ho přebral JIŘÍ BICEK, jenž se dostal kolem Ptáčka a střelou na bližší tyč dodává klid na domácí hokejky. Bez asistence.
     
    32:44
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hosté ale jsou za aktivitu odměněni brankou. Kranjc na modré posunul Němečkovi, jehož nahození tečoval do branky MILAN GULAŠ. Domácí se ještě dožadovali hry vysokou holí. Video ale branku potvrdilo. Asistence: Roman Němeček, Aleš Kranjc.
     
    29:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nakonec to kladenským hokejistům ještě vyšlo. Látal vyčkával, ale nakonec křižnou nahrávkou našel u protější tyče TOMÁŠE KNOTKA, který dává svůj druhý gól v zápase a zůstává jediným dnešním střelcem. Asistence: Martin Látal, Marek Hovorka.
     
    10:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení a akce to byla vskutku pěkná. Lepine využil střídání Budějovic a našel Hovorku. Ten se už pomalu chystal ke střele, ale na poslední chvíli si ještě všiml TOMÁŠE KNOTKA, který napoprvé Kováře nepřekonal, dorážku už ale nasměroval do branky. Asistence: Marek Hovorka.

    Michal Sobotka

    Góly a asistencie: 11. Knotek (Hovorka), 30. Knotek (Látal, Hovorka), 55. Bicek - 33. Gulaš (Němeček, Kranjc)


    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - Posmyk, Drtina, Lepine, Toman, Procházka, Piskáček, Kameš - Bicek, Patera, Kuchler - Hovorka, Knotek, Kalla - Valský, Lukáč, Látal - Eberle, Melka, Bílek - Kafka.
    Banes Motor České Budějovice: Kovář (Kantor) - Ptáček, Kranjc, J. Novák, Vydarený, Němeček, Mikuš, Kolarz - Květoň, Kašpařík, Šimánek - Gulaš, Langahammer, Burian - Kuchejda, Mertl, Sailer - R. Pšurný, Červený, Marek - Švihálek.

    Rozhodca: Polák, Mikula - Bejček, Charvát

    Diváci: 2287