Kadaň – Hr. Králové 3:2 (kon.) | Litoměřice – Most 2:5 (kon.) | Benátky n/J – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.)
Beroun – Šumperk 5:3 (kon.) | Jihlava – Olomouc 5:6 (po s.n.) | Třebíč – Ústí n/L 3:4 (po s.n.)
Písek – Chomutov 0:6 (kon.)
koniec
IHC Králové Písek
0:6 (0:2, 0:3, 0:1)
Piráti Chomutov
cz Sobota 14.01.2012, 17:301. liga (ČR)
Partner:
     
    46:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Odražený kotouč vyslal do průniku NIKOLU GAJOVSKÉHO a útočník Chomutova proměňuje také svou druhou samostatnou akci. Tentokrát slaví úspěch klička do bekhendu.
     
    31:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Sedláčkovi propadnul puk z výstroje a kus černé gumy uklidil do odkryté klece KAREL HROMAS. Asistence: Petr Jíra, Aleš Pavlas.
     
    27:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak a další branka hostujícího celku je na světě. Jíra předložil puk JAROSLAVU MRÁZKOVI na modrou čáru a hostující bek poslal puk nápřahem do levého horního růžku. Moc pěkný gól. Asistence: Petr Jíra, Nikola Gajovský.
     
    23:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Kraftova pohotová přihrávka zpoza branky zamířila přesně na hůl DAVIDA HRUŠKY, který usměrnil své zakončení bez přípravy přesně k levé tyči. Asistence: Milan Kraft.
     
    18:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    Procházka střílel z levého kruhu a proti následné dorážce MILANA KRAFTA se Sedláček nestihl přemístit. Asistence: Milan Procházka, Petr Jíra.
     
    07:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak teď si domácí vybrali trochu smolnou chvíli. Mrkvička se totiž pěkně obtočil kolem chomutovské klece a zjevil se s pukem sám před Řehořem. Nevyužitou šanci rychle potrestal NIKOLA GAJOVSKÝ, který ihned po Grofově přihrávce zamířil do písecké třetiny a z otočky zamířil z pravého kruhu ke vzdálenější tyči. Asistence: Jakub Grof.

    Petr Košatka

    Góly a asistencie: 8. Gajovský (Grof), 19. Kraft (Procházka, Jíra), 24. Hruška (Kraft), 28. Mrázek (Jíra, Gajovský), 32. Hromas (Jíra, Pavlas), 47. Gajovský


    IHC Králové Písek: Sedláček - Kolarz, Všetečka, Žovinec, Pavlíček, Lukáč, Kanov, Havran, Vráblík - Nouza, Bělohlav, Slavík - Antončík, Luňák, Nedorost - Polodna, Šperger, Mrkvička - Ferebauer, Vaniš, Suja.
    Piráti Chomutov: Řehoř - Palin, Havíř, Grof, Mrázek, Rutta, Jillson, Pavlas, Macháček - Hruška, Kraft, Hřebejk - Jíra, Gajovský, Procházka - Ondřej, Sikora, Seman - Hromas, Endál.

    Rozhodca: Svoboda - Suchánek, Brejcha