Kadaň – Hr. Králové 3:2 (kon.) | Litoměřice – Most 2:5 (kon.) | Benátky n/J – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.)
Beroun – Šumperk 5:3 (kon.) | Jihlava – Olomouc 5:6 (po s.n.) | Třebíč – Ústí n/L 3:4 (po s.n.)
Písek – Chomutov 0:6 (kon.)
koniec
HC Benátky nad Jizerou
3:5 (1:2, 1:1, 1:2)
BK Havlíčkův Brod
cz Sobota 14.01.2012, 17:001. liga (ČR)
Partner:
     
    59:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté se usadili v útočném pásmu. Kotouč se dostal do mezikruží na hůl ROMANA VONDRÁČKA, který mířil do horní poloviny branky. Vondráček tak dovršil hattrick. Asistence: Jan Semorád, Vojtěch Němec.
     
    57:48
    Benátky právě vstřelily branku!
    Petra Polodnu může zahození tisíciprocentní šance hrozně mrzet. Z protiútoku se chopil kotouče CTIBOR JECH a střelou z krhu se trefil přesně pod břevno. Asistence: Lukáš Král.
     
    55:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté tak dlouho uspávali domácí přesnými přihrávkami až se do puku opřel ROMAN VONDRÁČEK a trefil se do horní poloviny branky. Asistence: Tomáš Protivný, Vojtěch Němec.
     
    32:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté skórují dokonce v oslabení. Jaroměřský se nechal obrat o kotouč a kupředu vyrazil JAN SEMORÁD, který si položil Vošvrdu a pohodlně skóroval. Bez asistence.
     
    31:41
    Benátky právě vstřelily branku!
    Jaroměřského střela se od klubka hráčů odrazila ke sjíždějícímu ONDŘEJI VITÁSKOVI, před kterým byla prázdná branka, kam domácí obránce bezpečně dopravil puk. Asistence: Jan Jaroměřský, Lukáš Král.
     
    17:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Střela od modré se od Válovy nohy odrazila přesně na hůl VOJTĚCHA NĚMCE, na kterého zívala prázdná branka, kterou produktivní havlíčkobrodský forvard nemohl minout. Asistence: Tomáš Protivný.
     
    15:53
    Benátky právě vstřelily branku!
    Domácí z čista jasna vyrovnávají. Branku vstřelila opět třetí formace Benátek, která dnes hýří aktivitou. U pravé tyčky stojící JAROSLAV VLACH byl faulovaný, přesto stačil dopravit kotouč za klečícího Nerudu. Asistence: Jan Jaroměřský, Ctibor Jech.
     
    11:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Aktivnější hosté se dostávají do vedení. Němec zpoza branky adresoval přihrávku na napřaženého ROMANA VONDRÁČKA, který se trefuje přesně mezi Vošvrdovy betony. Asistence: Vojtěch Němec, Jan Semorád.

    Ondřej Nejedlo

    Góly a asistencie: 16. Vlach (Jaroměřský, Jech), 32. Vitásek ( Jaroměřský, Král), 58. Jech (Král) - 12. Vondráček (Němec, Semorád), 18. Němec (Protivný), 33. Semorád, 56. Vondráček (Protivný, Němec), 60. Vondráček (Semorád, Němec)


    HC Benátky nad Jizerou: Vošvrda (Stejskal) - Vitásek, Jaroměřský, Pabiška, Pavlů, Vála, Říha, Niko, Štich - Klimt, Skořepa, Kouřil, Jonák, Král, Skalický, Kopic, Jech, Vlach, Liška, Kellner, Vařecha.
    BK Havlíčkův Brod: Neruda (Opršal) - Morava, Protivný, Novotný, Pavlík, Jelínek, Blažek, Sova - Němec, Semorád, Vondráček, Kostourek, Meidl, Polodna, Švaňhal, Štěpánek, Musil, Wasserbauer, Zábranský, Stehlík, Rytnauer.

    Rozhodca: Hejduk - Chocholouš, Reich

    Diváci: 375