Vítkovice – Kometa Brno 6:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 1:2 (kon.) | Plzeň – Motor ČB 6:4 (kon.)
koniec
HC Vítkovice Ridera
6:2 (3:0, 2:2, 1:0)
HC Kometa Brno
cz Utorok 10.01.2012, 17:30 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    41:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující kapitán se ještě ani nestačil pohodlně usadit mezi trestoměřiči a po přesné nahrávce mezi kruhy tvrdě trestá Bičánkův faul JAN KÁŇA - 6:2. Asistence: Ondrej Šedivý, Petr Strapáč.
     
    39:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to je sprcha. Diváci se již viděli v bufetech, ale hosté ukázali, že se hraje až do poslední vteřinky. Po přihrávce Petrovického využil příležitost MIROSLAV HOLEC, který Málkovi, jenž nemohl nic vidět, umístil puk do horního rohu - 5:2. Asistence: Róbert Petrovický.
     
    36:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se přece jen dočkali, Zohorna se u červené dostal k puku, zavezl jej až do pásma, nahrál mezi kruhy najíždějícímu TOMÁŠI DIVÍŠKOVI, který čistě prostřelil Málka - 5:1. Asistence: Hynek Zohorna.
     
    30:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí využili zmatku při brněnské rozehrávce, Ujčík poslal puk na volného LUKÁŠE KLIMKA, který si počkal na Hoviho pohyb a s mazáckým přehledem poslal puk do horní části branky - 5:0. Asistence: Viktor Ujčík, Jiří Burger.
     
    25:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se dostali k puku, ROMAN SZTURC ujel po levém křídle, jeho střela švihem přece jen propadla za Hoviho záda - 4:0. Asistence: Petr Punčochář.
     
    19:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Porada nebyla dlouhá, vítkovický gól je potvrzen. Po nahrávce Burgera si LUKÁŠ KLIMEK objel branku a zasunul kotouč k tyči - Trvajovi chyběla setina vteřiny, aby se stačil přesunout.. - 3:0. Asistence: Jiří Burger.
     
    10:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí okupovali prostor u branky Komety, Klimek našel zcela volného najíždějícího CTIRADA OVČAČÍKA, který měl čas i prostor prostřelit Trvaje - 2:0. Asistence: Lukáš Klimek, Tomáš Voráček.
     
    07:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ KUCSERA dostal ve středním pásmu - ještě před červenou - přesnou přihrávku, nabral vysokou rychlost a přesnou střelou vyškolil Trvaje - 1:0. Asistence: Ctirad Ovčačík.

    Monika Baloghová

    Góly a asistencie: 8. Kucsera (Ovčačík), 11. Ovčačík (Klimek, Voráček), 20. Klimek (Burger), 26. Szturc (Punčochář), 31. Klimek (Ujčík, Burger), 42. Káňa J. (Šedivý, Strapáč) - 37. Divíšek (Zohorna H.), 40. Holec (Petrovický)


    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Malík, Kudělka, Punčochář, Voráček, Ovčačík, Bartoň, Ondrušek - Ujčík, Burger, Klimek - Pohl, Húževka, Walker - Šedivý, Jan Káňa, Strapáč - Kucsera, Štefanka, Szturc - Hlinka
    HC Kometa Brno: Trvaj, od 20. Hovi - Dlapa, Kováčik, Bičánek, Švrček, Malec, Kempný, Kadela - Erat, Holec, Čermák, Zohorna, Svoboda, J., Dlouhý, Koreis, Petrovický, Balej, Jankovič, Divíšek, Svoboda T., Káňa Jan

    Rozhodca: Homola, Hribík - Bláha, Kostka

    Diváci: 4 367