Poprad – HC Slovan 4:2 (kon.) | Žilina – Zvolen 3:2 (kon.) | Košice – Nitra 7:1 (kon.)
Martin – Skalica 4:2 (kon.) | B. Bystrica – Trenčín 0:3 (kon.)
koniec
HC Košice
7:1 (3:0, 2:0, 2:1)
HK Nitra
Nedeľa 08.01.2012, 17:00 • Steel aréna • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:31
    Košice dali gól!
    O pár sekúnd sa však útočník domácich presadil. Po vyhratom buly Stanislava Gronu sa z jednej oprel do puku MICHEL MIKLÍK a jeho tvrdá strela skončila v bránke bezmocného Fedora. Asistencia: Stanislav Gron.
     
    48:27
    Košice dali gól!
    Ďalšia chyba hostí je potrestaná, VLADIMÍR DRAVECKÝ v oslabení vystihol rozohrávku hostí na modrej čiare a v samostatnom nájazde bekhendom prekonáva Fedora. Bez asistencie.
     
    47:42
    Nitra dala gól!
    JOZEF FOJTÍK dostal puk na modrej čiare, priblížil sa k bránke domácich a tvrdo vypálil na Hylákovu bránku, puk prešiel domácemu brankárovi medzi betóny. Asistencie: Radoslav Kropáč, Milan Hruška.
     
    36:07
    Košice dali gól!
    Peter Bartoš si nakorčuľoval od modrej čiary k ľavému kruhu a snažil sa prihrať za bránku, no puk sa na dvakrát odrazil od hráčov Nitry až k úplne voľnému VLADIMÍROVI DRAVECKÉMU a ten strelou príklepom dáva ďalší presilovkový gól. Asistencia: Peter Bartoš.
     
    30:45
    Košice dali gól!
    JÁN TABAČEK individuálnou akciou strieľa štvrtý gól domácich, keď sa predral cez obranu hostí a strelou švihom prekonal Fedora ponad vyrážačku. Asistencia: Vladimír Dravecký
     
    13:09
    Košice dali gól!
    Lahôdka v podaní Košíc, trojica domácich korčuľovala na jedného obráncu hostí. MARCEL BALÁŽ prihral na Matúša Chovana, ten mu puk vrátil a domáci útočník strieľa do prázdnej bránky svoj druhý gól. Asistencia: Matúš Chovan.
     
    05:58
    Košice dali gól!
    Domáci pridavajú ďalší gól. Matúš Chovan zamiešal puk za bránkou, prihral na Petrušku ktorého ešte dobre bránil Gurčík, puk však vzal MARCEL BALÁŽ a zoči voči Fedorovi nezaváhal. Asistencie: Matúš Chovan, Tomáš Petruška.
     
    05:06
    Košice dali gól!
    Po 13 sekundách ju domáci aj využívajú. Miroslav Zálešák si nakorčuľoval za bránku a šikovnou prihrávkou našiel voľného JÁNA HOMÉRA a ten nemal problém streliť puk do odkrytej bránky, brankár Fedor nestihol zareagovať. Asistencie: Miroslav Zálešák, Ján Tabaček.

    Miroslav Samseli

    Góly a asistencie: 6. Homér (Zálešák, Tabaček), 6. Baláž (Chovan Mat., Petruška), 14. Baláž (Chovan Mat.), 31. Tabaček (Dravecký), 37. Dravecký (Bartoš), 49. Dravecký, 56. Miklík (Gron) - 48. Fojtík (Kropáč, Hruška)


    HC Košice: Hylák(Halász) - Homér, Tabaček(A), Šeda, Kolba, Slimak, Novák, Mart.Chovan, Mlynarovič - Bartoš, Zálešák(K), Dravecký(A) - Spilar, Gron, Miklík - Mat.Chovan, Baláž, Petruška - Piatak, Pašek, Haščák
    tréner: Miroslav Ihnačák

    HK Nitra: Fedor(Čiliak) - Rais, Ďurák(A), Hruška, Gurčík, Hrudík, Árvay, Grman - Kropáč, Hrnka, Saliji G.(K) - Segľa, Valčák, Mašlonka - Klíma, Káčer, Fojtík - Piačka, Šumichrast
    tréner: Karol Kolečáni

    Rozhodca: Višňovský J. - Gajan R., Grečko M.

    Diváci: 4 498