Slavia – Kometa Brno 6:2 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 4:2 (kon.) | Berani Zlín – Vítkovice 2:0 (kon.)
Sparta Praha – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | Kladno – Plzeň 2:7 (kon.) | Litvínov – Liberec 0:2 (kon.)
Třinec – Pardubice 1:3 (kon.)
koniec
Banes Motor České Budějovice
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC Energie Karlovy Vary
cz Nedeľa 08.01.2012, 17:00Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    58:06
    Mountfield právě vstřelil branku!
    O vítězi je s největší pravděpodobností rozhodnuto. PAVEL KAŠPAŘÍK se na polovině hřiště natlačil před Kumstáta, sebral mu puk a hádejte, jak mohl dopadnout nájezd nyní již nejproduktivnějšího hráče HC Mountfield proti prázdné bráně. Bez asistence.
     
    44:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! A také slaví úspěch! Minutu kroužili hosté před Kovářem, ale do střeleckých příležitostí se nedostávali. Pak si ale vzali slovo dva nejproduktivnější hokejisté Energie - Pech s PETREM KUMSTÁTEM. Druhý jmenovaný dopravil kotouč za Kováře. Asistence: Lukáš Pech.
     
    42:35
    Mountfield právě vstřelil branku!
    HC Mountfield se nakonec v přesilovce prosazuje, zásluhou přesné a tvrdé rány PETERA MIKUŠE. Jihočeši jdou do dvoubrankového vedení a na tahu jsou hosté. Asistence: Vilém Burian.
     
    33:56
    Mountfield právě vstřelil branku!
    JAKUB LANGHAMMER dokázal zužitkovat velký tlak svého týmu. Nejprve pohrdl skórováním Burian, ale akce pokračovala, Gulaš krásnou křižnou přihrávkou našel u druhé tyče útočného parťáka a Langhammer v pádu dokázal usměrnit puk do sítě. Asistence: Milan Gulaš.
     
    30:01
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Hosté využili přesilovku, VÁCLAV SKUHRAVÝ si našel okénko v rozestavění budějovických beků, převzal příhrávku Gawryletze a na Kováře vyzrál bekhendovou kličkou. Krásná branka a v polovině utkání se může začít od nuly. Asistence Travis Gawryletz.
     
    02:33
    Mountfield právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ KVĚTOŇ napálil puk nekompromisně od modré čáry a Salfickému kotouč proletěl mimo dosah lapačky. Asistence: Aleš Kranjc.

    Michal Špírek

    Góly a asistencie: 3. Květoň (Kranjc), 34. Langhammer (Gulaš), 43. Mikuš (Burian), 59. Kašpařík - 31. Skuhravý (Gawryletz), 45. Kumstát (Pech)


    Banes Motor České Budějovice: Kovář (Kantor) - Ptáček, Dvořák, Novák, Němeček, Kranjc, Mikuš, Vydarený - Květoň, Kašpařík, Šimánek - Gulaš, Langhammer, Burian - Kuchejda, Mertl, Pšurný - Sailer, Červený, Marek - Podlešák.
    HC Energie Karlovy Vary: Salfický (Mensator) - Gulaši, Mocek, Gřegořek, Gawryletz, Prošek, Gründling, Látal, Lučka - Skladaný, Skuhravý, Dej, Košťál, Pech, Kumstát, Mikeska, Zaťovič, Sýkora, Zucker, Kotrla, Kuběna.

    Rozhodca: Polák, Turčan - Bláha, Kostka