Benátky n/J – Třebíč 2:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Litoměřice 1:2 (kon.) | Chomutov – Kadaň 5:0 (kon.)
Ústí n/L – Jihlava 7:3 (kon.) | Šumperk – Písek 2:3 (kon.) | Most – Beroun 4:3 (po s.n.)
Hr. Králové – Olomouc 6:2 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
5:0 (0:0, 3:0, 2:0)
SK Kadaň
cz Streda 04.01.2012, 17:30 • Pirátská aréna • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    57:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to byl smolný gól pro hosty. Hruškova přihrávka byla obráncem sražena, Řehoř na náhlou změnu nezareagoval dobře a puk vyrazil přímo na hokejku JEFFA JILLSONA, který pohodlně skóroval do odkryté branky. Asistence: David hruška a Štěpán Hřebejk.
     
    44:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Už už se zdálo že závar před svou brankou Řehoř zvládne, ale nakonec kapituloval počtvrté. Bartejs zachytil na modré vyhození a hezky se prokličkoval až před Řehoře kde našel Dwighta Helminena. Jeho střelu Řehoř stačil vyrazit a v nastálé trmě vrmě si puk našel cestu na hokejku PETRA JÍRY, který neměl problém puk dostat do sítě.
     
    33:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přečíslení 3 na 1a rychlá akce na jeden dotek. Na konci pohledné kombinace byl MILAN PROCHÁZKA, který nedal svou přesně mířenou střelou Řehořovi šanci zasáhnout. Asistence: Zdeněk Ondřej a jakub Grof.
     
    32:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti dokázali zúročit tlak a po střele JAROSLAVA MRÁZKA, který vymetl levý roh Řehořovi branky střelou z mezikruží jdou do dvoubrankového vedení. Asistence: Dwight Helminen a Štěpán Hřebejk.
     
    20:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to byla paráda. Procházka se prokličkoval až před Řehoře, byl ale docela z úhlu a tak místo střely udělal dlouhou kličku až za brankovou čáru odkud přihrál před branku najetému NIKOLOVI GAJOVSKÉMU pro kterého nebyl problém trefil odkrytou hostující branku. Asistence Milan Procházka.

    Pavel Kadeřábek

    Góly a asistencie: 21. Gajovský (Procházka), 33. Mrázek (Helminen, Hřebejk), 34. Procházka (Ondřej, Grof), 45. Jíra (Helminem, Bartejs), 58. Jillson (Hruška, Hřebejk)


    Piráti Chomutov: Hanuljak(Matoušek) - Palin, Havíř, Grof, Mrázek, Rutta, Jillson, Bartejs - Hruška, Kraft, Hřebejk - Seman, Gajovský, Procházka - Ondřej, Sikora, Hafenrichter - Jíra, Helminen, Hromas - Endál
    SK Kadaň: Řehoř(Závorka) - Malínský, Bombic, Schmidt, Szakal, Mazanec, Révay, Trefný, Tomeček - Skořepa, Charousek, Novák - Ton, Mikšovic, Heřman - Fiala, Diviš, Kůs - Andres, Polák, Chlouba

    Rozhodca: Pavlovič - Gerát, Ondráček

    Diváci: 2345