Lipt. Mikuláš – Bardejov 3:2 (po s.n.) | Michalovce – Topoľčany 3:4 (po s.n.) | Senica – Prešov 6:3 (kon.)
Trnava – Spišská N. Ves 2:7 (kon.) | Detva – Piešťany 1:3 (kon.)
koniec
HK Gladiators Trnava
2:7 (2:2, 0:2, 0:3)
HK Spišská Nová Ves
Piatok 16.12.2011, 17:00 • Zimný štadión Trnava • 1. liga nadstavba o Play-off (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:02
    Spišská Nová Ves dala gól!
    V krátkom slede spadol Stachovi do brány siedmy gól, ktorého autorom je JURAJ PROKOP. Asistencie Filip Novák a Peter Ordzovenský.
     
    57:26
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Klinga vysunul BRANISLAVA LEMEŠANIHO, ktorý si doslova vychutnal Stacha, keď tesne pred ním zabrzdil a puk poslal pohodlne cez jeho rozhodený postoj. Asistencia Vladimír Klinga.
     
    50:54
    Spišská Nová Ves dala gól!
    MATEJ HAMRÁK sa dostal k odrazenému puku medzi kruhmi, potočil sa bližšie k bráne a zasunul do odkrytej. Asistencie Bohuš Farkašovský a Dávid Džerenga.
     
    38:25
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Pekná kombinačná akcia, BORIS KREMPASKÝ nemal problém puk poslať do odkrytej brány, keď sa Stacho nestihol presunúť. Asistencie Radoslav Kropáč a Matej Hamrák.
     
    30:56
    Spišská Nová Ves dala gól!
    LUKÁŠ NOVÁK získal puk v strednom pásme, Trnava už sa nestihla vrátiť, Novák krásne oblafol Stacha keď ponechal puk ísť si svojou cestou a zamiešal nad ním hokejkou, takže prešiel brankárovi s pomýlenou pozornosťou popod betóny do brány. Asistencia Lukáš Lizák.
     
    14:20
    Spišská Nová Ves dala gól!
    BOHUŠ FARKAŠOVSKÝ si krásne obišiel Melichára a šupol puk do brány! Asistencia Pavol Gurčík.
     
    10:51
    Trnava dala gól!
    Unikajúci puk nahodil k bráne Zachar, Lizák ho len vyrazil pred seba a RASTISLAV BARČÁK ho aj s miernymi problémami dokázal puk doklepnúť do odkrytého priestoru. Asistencie Karol Zachar a Marek Horský.
     
    09:51
    Trnava dala gól!
    Duranov krížny pas prebral JÁN BOHUNICKÝ, predral sa stredným pásmom a po blafáku na bekhend prekonal Lizáka! Asistencie Michal Duran a Andrej Gráčik.
     
    03:28
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia zásluhou strely PETRA ORDZOVENSKÉHO. Asistencie Matej Hamrák a Juraj Prokop.

    Dominika Haršáni Handzušová


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Gladiators Trnava. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Spišská Nová Ves. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 10. Bohunický (Duran, Gráčik), 11. Barčák (Zachar, Horský) - 4. Ordzovenský (Hamrák, Prokop), 15. Farkašovský (Gurčík), 31. Novák (Lizák), 39. Krempaský (Kropáč, Hamrák), 51. Hamrák (Farkašovský, Džerenga), 58. Lemešani (Klinga), 59. Prokop (Novák, Ordzovenský)


    HK Gladiators Trnava: Marek Stacho - Karol Zachar, Kristián Krajčík, Patrik Hano, Filip Šimka, Jozef Reho, Marek Hronec, Dominik Kubica - Rastislav Barčák, Martin Čunderlík, Martin Hlavna - Andrej Gráčik, Marek Horský, Anton Čavrk - Ján Bohunický, Milan Grman, Michal Duran - Michal Dudáš, Jakub Melichár, Andrej Slaninka.
    HK Spišská Nová Ves: Lukáš Lizák - Peter Ordzovenský, Peter Novajovský, Pavol Gurčík, Ľuboslav Vartovník, Róbert Kirner, Martin Borovský, Erik Nitriansky - Dávid Džerenga, Juraj Prokop, Lukáš Novák - Radoslav Kropáč, Martin Opatovský, Bohuš Farkašovský - Branislav Lemešani, Vladimír Klinga ml., Boris Krempaský - Kamil Kinkor, Matej Hamrák, Róbert Mitro.

    Rozhodca: Vladimír Baluška - Peter Stano, Michal Mĺkvy.

    Diváci: 125