S.Moskva – Lev 2:3 (po s.n.)
po s.n.
Spartak Moskva
2:3 (0:0, 1:0, 1:2)
Lev Praha
Nedeľa 11.12.2011, 14:00 • Arena Sokolniki • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    3200 divákov v aréne Sokolniki videlo dnes zaujímavý zápas. LEV celý zápas doťahoval jednogólové manko a už sa zdalo, že Popradčania si body z posledného zápasu pred reprezentačnou prestávkou neponesú, no 20 sekúnd pred koncom riadneho hracieho času sa presadil Juraj Mikúš a následne dokázali Levi triumfovať v samostatných nájazdoch, a tak si pripisujú na svoje konto ďalšie 2 body v naháňačke za vyraďovacími bojmi.

    Dnešný zápas pre vás komentoval Valerián Lukačko. Dovidenia pri ďalšom priamom prenose. (16:40:09)
     
    65:00
    Lev Poprad dal gól!
    HC LEV vyhráva po samosatných nájazdoch, keď sa presadil najprv Mikúš a následne JIŘÍ SEKÁČ a naopak Duba ostal neprekonaný.
     
    Koniec zápasu.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    Žiadnemu tímu sa gól streliť nepodarilo, a tak o malú chvíľu prídu na rad samostatné nájazdy.
     
    65:00
    Predĺženie skončilo.
     
    64:00
    Oba celky však všeobecne hrajú veľmi opatrne, a tak dnes s najväčšou šancou o víťazovi rozhodnú samostatné nájazdy.
     
    62:44
    Tentoraz sa aktivita opäť presúva na hokejky domácich, v sľubnej šanci nedokázal streliť rozhodujúci gól stretnutia Ljuduchin.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie a oba tímy majú na svojej strane klasicky po 4 hráčoch.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    Tretia časť hry bola na góly najbohatšia. Najskôr sme videli vyrovnanie stretnutia v podaní Tomáša Netíka, no vzápätí posielal domácich opäť do vedenia Voronin. Už sa zdalo, že Lev v zápase opäť prehrá, no 20 sekúnd pred koncom riadneho hracieho času zabezpečil Levom minimálne bod Juraj Mikúš !
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    59:40
    Lev Poprad dal gól!
    Popradu sa v záverečných sekundách hry podarilo vyrovnať !!! 20 sekúnd pred koncom posiela zápas do predĺženia Juraj Mikúš. Asistencie: Jaroslav Kristek
     
    54:48
    Mihálik sa ani na dva krát nepresadil z priestoru ľavého kruhu, a tak Poprad stále prehráva o gól.
     
    52:32
    Do šancí sa dostávajú tentoraz aj hosťujúci hokejisti, no nie a nie prekonať domáceho Kasutina, ktorý zatiaľ predvádza veľmi dobrý výkon.
     
    50:59
    A domáci hráči sú pri chuti. V príležitosti poslať svoj tím do dvojgólového vedenia však neuspeli Ružička ani Ljuduchin, a tak šanca Levov stále žije.
     
    48:09
    Spartak Moskva dal gól! Domáci tím sa opäť dostáva do vedenia, keď si úlohy vymenili aktéri prvého gólu. Tentoraz sa presne trafil ARTEM VORONIN. Asistencie: Roman Ljuduchin, Alexander Junkov
     
    47:52
    Hostia v plnom počte.
     
    46:43
    Makarovova delovka tesne minula svätyňu Levov.

    Valerián Lukačko

    Góly a asistencie: 23. Ljuduchin (Bodrov, Voronin), 49. Voronin (Ljuduchin, Junkov) - 45. Netík (Kristek), 60. Mikúš (Kristek), 65. Sekáč


    Spartak Moskva: Kasutin (Borisov) - Vishnevski, Baranka - Piganovič, Bodrov - Makarov, Benua - Mamkin, Medvedev - Berdnikov, Hossa, Ružička - Gubin, Ljuduchin, Komaristy - Mikhailov, Junkov, Zavaruhin - Nikontsev, Belokon, Voronin. Tréner: Sidorenko
    Lev Praha: Duba (Laco) - Mezei, Hunkes - Sigalet, Mihálik - Klouček, Štrbák - Hellström - Bartečko, Nedorost, Nagy - Netík, Mikúš, Kristek - Huna, Špirko, Novotný - Fabricius, Lundberg, Sekáč. Tréner: Rulík.

    Rozhodca: Odinš - Parfenov, Tumilov

    Diváci: 3200