Hr. Králové – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.) | Olomouc – Benátky n/J 8:1 (kon.) | Kadaň – Litoměřice 3:1 (kon.)
Ústí n/L – Šumperk 3:1 (kon.) | Most – Chomutov 3:14 (kon.) | Beroun – Písek 1:3 (kon.)
Jihlava – Třebíč 2:5 (kon.)
koniec
Královští lvi Hradec Králové
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
BK Havlíčkův Brod
cz Sobota 10.12.2011, 17:001. liga (ČR)
Partner:
     
    53:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další libová kombinace z repertoáru domácích hokejistů znamená, že je hotovo. Luděk Brož se s pukem dostal až k pravé tyčce Suchanovy klece, ale neukvapil se a dobře věděl, že na druhé straně brankoviště se nachází JIŘÍ KADLEC (14+4). Zkušený útočník nemohl prázdnou bránou pohrdnout a je to 5:1. Asistence: Luděk Brož (9+16), Milan Valášek (2+2).
     
    41:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hned po návratu ze šaten přidávají domácí čtvrtý úder a hodně se přibližují vítězství. Za bránou míchal s kotoučem Patrik Moskal a pak vyzval ke skórování MARTINA KOUDELKU (7+16). Hradecký kapitán nezaváhal a skrytou střelou k bližší tyči zvýšil už na 4:1. Asistence: Patrik Moskal (15+17), Vít Budínský (13+14).
     
    36:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí krátce po skonční přesilovky odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek! Co se jim nepodařilo v početní výhodě, to dokonala dorážka MICHALA TVRDÍKA (8+14) za záda rozhozeného Jaroslava Suchana - 3:1. Bez asistence.
     
    30:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nádherný gól posílá domácí tým znovu do vedení! Ondřej Poživil poslal milimetrový pas napříč středním pásmem na hokejku PATRIKA MOSKALA (15+16). Nejproduktivnější hráč Hradce Králové udělal pár temp a pak precizní dělovkou rozvlnil síť - 2:1. Asistence: Ondřej Poživil (3+3).
     
    7:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ale netrvalo to dlouho a máme vyrovnáno. Hradečtí chvíli řádili v útočném pásmu, jenže pak jim soupeři ujeli a když Vojtěch Němec našel před bránou BRANISLAVA JANKOVIČE (1+0), junior z Komety svým premiérovým gólem za Havlíčkův Brod neomylně zakončil - 1:1. Asistence: Vojtěch Němec (9+20), Petr Šenkeřík (0+3).
     
    4:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté si nepohlídali hradeckého obránce vracejícího se z trestné a krutě za to pykají. Jiří Hendrich vysunul do úniku Jiřího Kadlece, k němuž se do přečíslení připojil DAVID ROUPEC (1+1) a Kadlecovu přihrávku následně napálil za Suchanova záda - 1:0. Asistence: Jiří Kadlec (13+4), Jiří Hendrich (2+6).

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 5. Roupec (Kadlec, Hendrich), 31. Moskal (Poživil), 37. Tvrdík, 42. Koudelka (Moskal, Budínský), 54. Kadlec (Brož, Valášek) - 8. Jankovič (Němec, Šenkeřík)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Blažek) - Čížek, Bendík, Poživil, Vágner, Čáp, Hendrich, Roupec, Chmelíř - Kubeš, Tvrdík, Berger - Budínský, Koudelka "C", Moskal - Valášek, Brož, Kadlec - Rytnauer, Záhorovský, Macháň. Trenér: Jiří Mička.
    BK Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) - Šenkeřík, Morava "C", Ostrčil, Pavlík, Jelínek, Protivný, Stehlík, Sova - Vondráček, Polodna, Kostourek - Němec, Semorád, Jankovič - Fiedler, Zábranský, Meidl - Musil, Štěpánek, Křivohlávek. Trenér: Karel Dvořák.

    Rozhodca: Humpolíček - Chocholouš, Reich.