Třinec – Berani Zlín 0:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 4:1 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 3:2 (po s.n.)
Pardubice – Sparta Praha 8:2 (kon.) | Slavia – Motor ČB 0:5 (kon.) | Liberec – Vítkovice 2:4 (kon.)
koniec
HC Slavia Praha
0:5 (0:2, 0:2, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
cz Piatok 09.12.2011, 18:15 • O2 arena • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    50:49
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Brankář Furch dělal v brance, co mohl, ale po třech skvělých zákrocích nakonec kapituloval po dorážce ROSTISLAVA MARTYNKA. Asistence: Kranjc a Ptáček.
     
    36:53
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Českobudějovičtí přesilovku 5 na 3 bleskově využívají. Po krásné a přesné kombinaci se prosadil LUKÁŠ KVĚTOŇ. Asistence: Gulaš a Kotalík.
     
    31:15
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Při protiútoku nahodil Vydarený od modré, puk se zastavil ve výstroji jednoho z obránců domácích a poté spadl na led. Nejrychleji ho našel MILAN GULAŠ, který doklepl kotouč do sítě za nic netušícího brankáře. Asistence: René Vydarený.
     
    13:33
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Obránce Kadlec se nedohodl s Valachem na vlastní modré, čehož využil PAVEL KAŠPAŘÍK, který je obral o puk a sám před Kopřivou uspěl kličkou do bekhendu. Asistence: Šimánek.
     
    7:53
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A souhra hostům vyšla. Gulaš ideálně přihrál zpoza brány ALEŠI KOTALÍKOVI, který se zblízka nemýlil. Asistence: Gulaš a Květoň.

    Patrik Kubečka

    Góly a asistencie: 8. Kotalík (Gulaš, Květoň), 14. Kašpařík (Šimánek), 32. Gulaš (Vydarený), 37. Květoň (Gulaš, Kotalík), 51. Martynek (Kranjc, Ptáček)


    HC Slavia Praha: Kopřiva – Kadlec, Šulc, Kuboš, J. Krejčík, Roth, Kolařík, Valach – Kůrka, Alinč, Vondrka - Pospíšil, V. Růžička ml., Tomica – Sim, Dušek, Krenželok – Kalus, Jelínek, Sklenář - Doležal
    Banes Motor České Budějovice: Kovář – Ptáček, Kranjc, J. Novák, Vydarený, Němeček, Mikuš, Kolarz – Martynek, Kašpařík, Šimánek – Gulaš, Kotalík, L. Květoň – Červený, Langhammer, Podlešák – Sailer, Mertl, R. Pšurný - Švihálek

    Rozhodca: Homola, Smitka - Lhotský, Svoboda

    Diváci: 3692