Třinec – Berani Zlín 0:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 4:1 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 3:2 (po s.n.)
Pardubice – Sparta Praha 8:2 (kon.) | Slavia – Motor ČB 0:5 (kon.) | Liberec – Vítkovice 2:4 (kon.)
po s.n.
HC VERVA Litvínov
3:2 (1:0, 0:2, 1:0, 0:0)
HC Kometa Brno
cz Piatok 09.12.2011, 17:30 • ZS Ivana Hlinky • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    53:33
    Za hru vysokou holí vyloučen Divíšek.
     
    51:59
    Čtvrtá řada domácích si utvořila tlak a hosté vyhazují na střídačku a vyloučen bude Malec.
     
    49:25
    Malec vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    46:16
    Ručinský dnes není v úplné pohodě a jde opět sedět, když zasáhl vysokou holí Svobodu (Jak.) navíc si také neodpustil něco peprnějšího na adresu hlavního sudího a tak je tady dnes již druhý osobní trest, tentokrát však do konce utkání pro domácího pro domácího kapitána.
     
    45:36
    Radim Bičánek přepočítal spoluhráče, kterých v té době bylo 5, ale na střídačku už se vrátit nestihl. Sudí prohřešek zaznamenali a udělují trest pro hráčskou lavici, který odsedí Erat.
     
    37:59
    Čermák dostává 10 minut osobního trestu za nesportovní chování, když se pustil do diskuse s hlavním sudím. Zřejmě však nevolil dobré výrazové prostředky, neboť ho před trestem nezachránilo ani "A" na dresu.
     
    36:13
    Hovi eliminuje šanci Trávníčka před brankovištěm. Žižka se pokusil vyprovokovat souboj dvou "5", ale Trávníček udržel nervy na uzdě a za hrubost bude vyloučen pouze Žižka.
     
    32:22
    Hosté se znovu dostali k puku a to už frustrovaný Stříteský řeší faulem a dostává 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    27:56
    Vašíček u modré napadl Gerháta a dostává 2 minuty za hrubost.
     
    25:18
    Ve středním pásmu daleko od puku se Holec ohnal po Ručinském, ten kontruje nevybíravým krosčekem a to už je na místě Brejčák, aby se zastal svého kapitána. Vznikla malá mela ve středovém kruhu, ale vyloučen byl pouze Ručinský za krosček.
     
    14:48
    A trest na sebe nedal dlouho čekat. Když na modré propadl Rindoš a stejně bezhlavě se za pukem pustil Stříteský, unikal T. Svoboda po pravém křídle a Stříteský ho "musel" hákovat. Sudí však stejně automaticky musí udělit 2 minuty za hákování.
     
    12:57
    Domácí se sudímu dlouhou výhodou pomstili, když musel držet ruku nahoře skoro 50 vteřin. Až nyní je vyloučen Leoš Čermák, kterého domácí komentátor přejmenoval na Mareše a pobavil tak tribuny.
     
    5:10
    Ručinský u hrazení nekontroloval svou hůl, který vylétla hodně vysoko a dostává 2 minuty za hru vysokou holí.

    Ondřej Moutvička

    Góly a asistencie: 14. Jareš (Ručinský, Hanzl), 45. Kubinčák (Hübl), 65. Hübl - 28. Žižka (Svoboda T.), 34. Čermák (Divíšek, Švrček)


    HC VERVA Litvínov: Franěk - Kubát, Stříteský - Brejčák, Jareš - Černošek, Kousalík - Gula, Skuhrovec - Kubinčák, Hübl, Gerhát- Ručinský, Hanzl, Trávníček - Frolík, Hujsa, Jenáček - Majdan, Rindoš, Bojer
    HC Kometa Brno: Hovi – Žižka, Švrček - Kováčik, Vašíček - Bičánek. Malec - Kempný – Svoboda T., Divíšek, Svoboda Jak. - Svoboda Jar., Čermák, Dlouhý - Balej, Holec, Petrovický - Zohorna, Koreis, Erat

    Rozhodca: Pešina, Souček - Bádal, Pouzar

    Diváci: 4486