Tiskovka: FC Viktoria Plzeň - AC Milán (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference po zápase FC Viktoria Plzeň - AC Milán

cz Utorok 06.12.2011, 22:45Tlačové konferencie
     
    23:12
    Loučím se s vámi z pozápasové tiskové konference k utkání FC Viktoria Plzeň - AC Milán, které skončilo remízou 2:2 a postupem plzeňského celku do jarní části Evropské ligy, a těším se u dalších onlajnů (23:11:03)
     
    23:10
    Massimiliano Allegri opustil tiskovou konferenci.
     
    Massimiliano Allegri: "Mattia De Sciglio odehrál svůj první zápas a vedl si dobře jak v obraně tak v útoku. Jsem s ním spokojený."
     
    Massimiliano Allegri: "Nechci soudit jestli bychom hráli lépe, kdyby o něco šlo. Zápas jsme vedli k vítěznému konci, a tak jsem se na konci velmi rozzlobil."
     
    Massimiliano Allegri: "Samozřejmě Plzeň potvrdila to, co jsme již viděli v prvním zápase v Miláně. Její hráči ukázali co umí."
     
    Massimiliano Allegri: "Na konci zápasu jsem byl velmi rozzlobený. Vedli jsme 2:0, ale ke konci zápasu už jsme nebyli dostatečně koncentrovaní a otevřeli jsme Plzni prostory ke skórování."
     
    23:05
    Pavel Vrba opustil tiskovou konferenci. Nahradil ho Massimiliano Allegri.
     
    Pavel Vrba: "Jsem pyšný na to, že jsme dokázali českému fotbalu, že tým jako Plzeň může postoupit do Champions league. Ambice nám zůstávají jen ty nejvyšší. Marián Čišovský není v poslední době v obraně stoprocentní, ale neváhal jsem o jeho startu v zápase."
     
    Pavel Vrba: "Ke zranění Petra Jiráčka se zatím vyjadřovat nemohu, protože Petr odjel ihned po zranění, ale snad by to nemělo být nic vážného."
     
    Pavel Vrba: "Je to pro nás obrovské povzbuzení do další práce. Důležité je, abychom se do pohárů dostali také další roky, protože jinak bychom rychle ztratili to, co jsme teď získali."
     
    Pavel Vrba: "Ze zápasu z Barcelony jsem si všiml jen průběžného stavu 1:0. Poté jsem dostal ještě nějaké další informace, ale mě tohle utkání moc nezajímalo. Já jsem chtěl, abychom si výsledek uhráli sami a nemuseli se na nikoho ohlížet."
     
    Pavel Vrba: "Nevím jestli někdy ještě zažiji, aby mi přálo 20 tisíc fanoušků, ale přesto mě více dojala ta vyrovnávací branka."
     
    Pavel Vrba: "Výsledek 0:2 ani 1:2 by nic neřešil. Proto šli naši stopeři na konci dopředu a z toho také vyplynulo, že byli u obou branek."
     
    Pavel Vrba: "V prvním poločase jsme AC Milán k ničemu nepustili a podali jsme asi nejlepší výkon v Champions league. Pak jsme bohužel doplatili na slabý důraz a možná nekoncentrovanost našich stoperů. Poté se hrálo ze strany na stranu. Měli jsme nejdříve smůlu při těch tyčích, ale v závěru se nám podařilo vyrovnat a my si těch bodů nesmírně ceníme."
     
    22:55
    Pavel Vrba dorazil na tiskovou konferenci.
     
    22:45
    Branky italského mistra obstarali zpočátku poločasu brazilští fotbalisté Pato a Robinho. Za Plzeň v závěru vyrovnali Bystroň s Ďurišem.
     
    22:40
    Přeji pěkný večer. Viktoriáni si dnes splnili svůj cíl a bez ohledu na výsledek utkání v Barceloně si zajistili postup do jarní části Evropské ligy. FC Viktoria Plzeň 2:2 AC Milán.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 22:45.

    Marek Kratochvíl