Omsk – Lev 1:0 (po s.n.)
po s.n.
Avangard Omsk
1:0 (0:0, 0:0, 0:0 - 0:0)
Lev Praha
Pondelok 05.12.2011, 13:00KHL
Partner:
     
    65:00
    FROLOV úspešný strelou pomedzi Lacove betóny.
     
    64:13
    Nagy neuspel pred Rämöm! Popradčania majú po ubránenej oslabovke v predĺžení viac z hry, elitné krídlo prvého útoku, Ladislav Nagy ukázal silu formácie v striedaní si pozícií, opäť vystavili obranu mimo hru a osamotený Nagy trafil švihom priamo do lapačky Rämöho.
     
    62:50
    Lundberg našiel nabiehajúceho Mezeia! Popradský obranca naskočil z trestnej lavice do partie k veľmi aktívnemu Lundbergovi, ten ho krásno prihrávkou vyzval k zakončeniu spred Rämöho, no obrovitý Lev nedotiahol svoj blafák na pravú stranu do úspešného konca.
     
    60:30
    Hneď v úvode predĺženia dostanú dvojminútovú šancu rozodnúť stretnutie domáci hráči, Mezei strčil hokejku pod korčule Kaljužnyja a pôjde si odsedieť podrazenie.
     
    51:15
    Červenka našiel nezištnou prihrávkou úplne voľného Averina, tomu sa snáď meter pred bránkovou čiarou puk postavil na čepeľ a tento útočník prvej formácie bránku prestrelil!
     
    50:50
    Pilařov náprah v rýchlom protiútoku, z druhej vlne napálil puk na pravú tyčku Rämöho bránky!
     
    49:46
    Lundberg vôbec nevyzerá ako center posledného útoku Levov, dnes už niekoľký krát našliapol v strednom pásme a obhodil si aj Fabriciusa na útočnej modrej, aby sa nedostal do ofsajdu, z jeho prihrávky sa snažil ťažiť Sekáč, no na ľavej strane sa dostal do ťažkého uhla.
     
    39:58
    Belovovi vybehla v súboji s Mikúšom hokejka vysoko do tváre popradského centra, v závere druhej časti hry si tak Levi vypýtali presilovku na úvod záverečnej tretiny.
     
    37:58
    Averin pred odkrytou bránkou! Omsk sa rozhodol pridať v streleckej aktivite, puk sa dostal na výborne postaveného Averina, ktorý posiela puk nepochopiteľne vedľa.
     
    36:25
    Bartečko chcel Perežoginovi vypichnúť puk zozadu, hekejku mu však strčil pod korčule a pôjde si odsedieť trest za podrazenie.
     
    32:10
    Belov si pôjde odsedieť prvé dve minúty trestu pre domácich, vylúčený je za podrazenie a domáci tak z šance pred Rämöm vyťažili aspoň presilovú hru.
     
    14:50
    Červenka vo veľkej príležitosti! Na pravej strane sa k nemu odrazil Lacov vyrazený puk, no český útočník v službách Omsku nedorazil puk za artisticky zasahujúceho brankára hostí.
     
    13:54
    Nedorost vylúčený zrejme za podrazenie.
     
    11:47
    Perežogin po pár prihrávkach pálil z pravej strany, Lacov zákrok nebol najistejší, dorážajúci hráči hľadali puk, ktorý sa ale spod výstroje hosťujúceho brankára nevykotúľal.
     
    11:10
    Prvým vylúčeným v dnešnom zápase je Sekáč.

    Marián Handzuš

    Góly a asistencie: 65. Frolov


    Avangard Omsk: Rämö (Kuznecov) – Ryabykin, Škoula, Pivtsakin, Lyamin, Alexandrov, Belov, Gusev – Červenka, Kaljužnyj, Averin – Frolov, Syomin, Perežogin – Popov, Kalinin, Nesterov – Ivanov, Kuryanov, Pervušin – Orlov.
    Lev Praha: Laco (Duba) – Mezei, Pilař, Sigalet, Mihálik, Klouček, Lewis, Štrbák – Nagy, Nedorost, Bartečko – Kristek, Mikuš, Netík – Novotný, Špirko, Chabada – Fabricius, Lundberg, Sekáč.

    Rozhodca: Deev, Ravodin – Paley, Tsepaev