Slavia – Mladá Boleslav 4:3 (kon.)
koniec
HC Slavia Praha
4:3 (1:0, 2:2, 1:1)
BK Mladá Boleslav
cz Pondelok 05.12.2011, 18:15Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    52:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí využívají svou první přesilovku. Ideální Kadlecovu pobídku na teč perfektně zužitkoval JAN ALINČ a vrací tak svému týmu vedení svou druhou dnešní brankou. Asistence: Kadlec a Vondrka.
     
    42:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelný vlastní gól si teď dali slávisté. Rozehrávka mezi dvěma slávisty nakonec skončila v brance poté, co obránce nezachytil zpětnou přihrávku Kuboše a ztečoval puk za nešťastného Kopřivu. Branka je připsána DAVIDU VRBATOVI, který se jako poslední z hostů asi půl minutu před tím dotkl puku.
     
    38:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté snižují díky rychlé kombinaci, na jejímž konci stál opět JAROSLAV BALAŠTÍK, který jen uklidil Vrbatovu přihrávku za brankovou čáru. Asistence: Vrbata a Hay.
     
    37:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí se dnes podruhé prosazují ve hře 4 na 4. ANTONÍN DUŠEK dostal hezkou přihrávku od Rotha mezi kruhy a přesnou střelou do levého horního růžku nedal brankáři Hüblovi šanci. Po Alinčovi si tak i Dušek dnes připisuje premiérovou trefu v dresu Slavie. Asistence: Roth a Krenželok.
     
    27:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovku se štěstím rychle využívají. JAROSLAV BALAŠTÍK dostal dobrou přihrávku přes celé pásmo, vypálil švihem, puk ale zpomalil po teči klečícího beka a doklouzal za zmateného Kopřivu. Asistence: Podkonický a Žabka.
     
    23:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Kalus objel s pukem branku, poslal ho před bránu, kde vypálil Vašíček. Hübl střelu vyrazil pouze k JAKUBU SKLENÁŘOVI, který už měl za úkol jen trefit prázdnou branku. Asistence: Vašíček a Kalus.
     
    10:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přečíslení dva na jednoho vyřešil Kůrka přesným pasem do jízdy na volného JANA ALINČE, kterému už stačilo nastavit hokejku a usměrnit puk do odkryté sítě. Pro Alinče je to první gól v sešívaném dresu v této sezoně. Asistence: Kůrka a Vondrka.

    Patrik Kubečka

    Góly a asistencie: 11. Alinč (Kůrka, Vondrka), 24. Sklenář (Vašíček, Kalus), 38. Dušek (Roth, Krenželok), 53. Alinč (Kadlec, Vondrka) - 28. Balaštík (Podkonický, Žabka), 39. Balaštík (Vrbata, Hay), 43. Vrbata


    HC Slavia Praha: Kopřiva - Kuboš, Kadlec, Roth, Kolařík, J. Krejčík, Šulc, Vašíček - Kůrka, Alinč, Vondrka - T. Svoboda, V. Růžička ml., Tomica - Sim, Dušek, Krenželok - Sklenář, Jelínek, Doležal - Kalus
    BK Mladá Boleslav: J. Hübl - Žabka, Hay, Baldwin, Mozík, Drábek, Rýgl, Koma, Dudáš - Bahenský, Podkonický, Mikulík - Balaštík, Tomas, Cetkovský - Jiránek, Stieler, Demel - Goertzen, D. Vrbata, Hrdel

    Rozhodca: Souček, Turčan - Bejček, Charvát

    Diváci: 2235