Poprad – Martin 2:1 (kon.) | Skalica – B. Bystrica 1:0 (kon.) | Trenčín – Košice 2:3 (po s.n.)
Nitra – Žilina 1:5 (kon.) | Zvolen – HC Slovan 2:4 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
2:4 (1:2, 1:2, 0:0)
HC Slovan Bratislava
Nedeľa 04.12.2011, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    33:08
    Slovan dal gól!
    MAREK BARTÁNUS sa dostáva znova do brejku a blafákom prekonáva Sáblika. Asistencie : Bakoš, Lipiansky.
     
    31:25
    Slovan dal gól!
    Sáblik si dáva vlastný gól. Z rohu klziska nahadzuje puk na bránku TOMÁŠ BULIK, ten dostáva so štastím puk za bránku, keď sa odrazil od ramena Sáblika do bránky.
     
    20:53
    Zvolen dal gól!
    VLADISLAV BALÁŽ bojoval o puk v rohu klziska, nakoniec si nakorčuloval s pukom do medzikružia a vymietol ľavý roh bránky Konráda ! Naozaj krásny moment. Asistencia : L. Jurík.
     
    17:48
    Zvolen dal gól!
    Od mantinelu sa puk odráža do bočnej konštrukcie bránky, Konrád vykorčuloval z bránky s úmyslom poslať puk preč od bránky. Konrád tak robí chybu a PETER ZUZIN dáva kontaktný gól do prázdnej bránky. Asistencia : Mucha.
     
    16:38
    Slovan dal gól!
    Gólu predchádzal znova nahodený puk od modrej čiary, pred bránkou sa najlepšie zorientoval MAREK BARTÁNUS a doráža puk do bránky, keď Sáblik už ležal na ľade. Asistencia : Bakoš.
     
    6:59
    Slovan dal gól!
    Nahodený puk na Sáblika doráža do bránky DAVID BUC, ten sa najlepšie zorientoval a posiela tak svoj tím do vedenia. Asistencie : Preisinger, Skokan.

    Marian Fiam

    Góly a asistencie: 18. Zuzin (Mucha), 21. Baláž (L. Jurík) - 7. Buc (Preisinger, Skokan), 17. Bartánus (Bakoš), 32. Bulik (Hudáček, Fruhauf), 34. Bartánus (Bakoš, Lipiansky)


    HKM Zvolen: Sáblik (Škrečko) - Korhonen, Ďaloga, Vantroba, Juraško, Mucha, Hraško, Ťavoda, Zošiak - Otčenáš, Lukáš Jurík (C), Baláž (A) - Slovák, Brabenec, Čurilla - Zuzin, Trochta, Škvaridlo - Puliš, Milan Jurík, Sikela
    HC Slovan Bratislava: Konrád (Galbraith) - Bohunický, Dobroň, Švarný (A), Jass, Ďatelinka, Fruhauf, Štajnoch - Skokan, Preisinger, Buc - Hudáček, Lipiansky (C), Kudrna - Bakoš, Bulík, Bartánus - Sloboda, Jakub Cíger

    Rozhodca: D. Konc, Leppaalho - Korba, Orolín