Žižkov – Příbram 1:2 (kon.) | Č. Budějovice – Dukla Praha 3:2 (kon.) | Hr. Králové – Teplice 3:2 (kon.)
koniec
FC Hradec Králové
3:2 (1:1)
FK Teplice
cz Nedeľa 04.12.2011, 17:00Gambrinus liga
     
    90+1
    Martin Jindráček vyslal ze své kopačky tvrdý projektil ze střední vzdálenosti. Tomáš Koubek se však vytáhl efektním zákrokem a vyráží na roh!
     
    90
    Ještě jedno střídání. Dohrál Roman Fischer a poslední minutky se představí Tomáš Rezek.
     
    87
    A další změna i na druhé straně. Ze hry odstupuje Pavel Dvořák, na travnatou plochu se podívá Marek Jandík.
     
    86
    Pomoci svému týmu ještě přispěchá Martin Jindráček, který nahrazuje Aidina Mahmutoviče.
     
    82
    Teplice daly gól, který však nemůže být uznán! Podle pomezního rozhodčího se Aidin Mahmutovič v době hlavičky nacházel v ofsajdu.
     
    81
    Hosté se pustili do rychlého brejku a Marku Plašilovi nezbývalo nic jiného, než utnout akci nedovoleným zákrokem. Vidí za to žlutou kartu.
     
    80
    Jaroslav Zelený měl na kopačce tři body! Do individuální akce se pustil zmiňovaný fovard. Tváří v tvář proti Grigarovi ale Zelený neuspěl. Teplický brankář se totiž vytáhl s famózním zákrokem!
     
    79
    Ze hřiště odchází autor druhé branky Aldin Čajič a na travnatou plochu se podívá Štěpán Vachoušek.
     
    74
    I trenér Petr Rada se odhodlal ke změně. Na plac posílá Václava Ježdíka, který nahradí Mateje Sivu.
     
    72
    A mohlo být opět vyrovnáno! Z avizovaného přímého kopu se dostal míč až do malého pokutového území Hradce. Tam vznikl obrovský chumel, v němž málem Teplice dostaly míč za brankovou čáru. Na gólmana si ale zahrál Pavel Dvořák, a proto je stav stále takový, jaký je.
     
    67
    Teplice se snaží odpovědět. Roman Fischer si počínal nedovoleným způsobem a vidí od sudího Jílka žlutou kartu.
     
    66
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Dnes sledujeme opravdu atraktivní utkání! Domácí zcela otáčejí vývoj dnešního střetnutí. Další roh rozehrál aktivní Jaroslav Zelený. Na balón si naskočil PAVEL DVOŘÁK a na jeho hlavičku si sice ještě Grigar sáhl, ale míč se posléze odrazil od tyče za brankovou čáru. Na hradeckém stadionu teď propukla extáze domácích fanoušků.
     
    63
    Hradec mohl strhnout vedení na svoji stranu! Jaroslav Zelený rozehrával volný přímý kop na zadní tyč, Grigar podběhl míč a rovnou dva hradečtí fotbalisté mohli zamířit do prázdné branky! To se jim nepodařilo, jelikož jeden z Teplických dobře zasáhl a bude z toho jen kop od rohového praporku!
     
    61
    Trenér Václav Kotal připravuje první střídání. Dolů jde Vojtěch Štěpán a zápasové tempo okusí Filip Klapka.
     
    59
    Michal Pávek si počínal nedovoleným zákrokem a zmařil Teplickým šanci, za což si vysloužil žlutou kartu.
     
    57
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Hradec opět srovnává stav utkání! MILAN FUKAL napravil svoji chybu, jak nejlépe mohl. Z rohového kopu se dostal míč na Pavla Černého, jenž prodloužil na volného Fukala, který už neměl složitou práci.
     
    55
    Antonín Rosa fauloval a dostává žlutou kartu.
     
    54
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak to je neuvěřitelné, co teď Hradečtí dokázali vymyslet! Milan Fukal se nedohodl s Tomášem Koubkem, zahrál malou domů, což hradecký brankář nečekal. Míč mířil do prázdné branky a ALDIN ČAJIČ ho ještě doklepl do sítě.
     
    44
    Z toho vznikl před teplickou brankou neuvěřitelný závar a Votroci se mohli ujmout vedení! Z bezprostřední blízkosti se ale nejprve Plašil, poté ani Hochmeister prosadit nedokázali. Grigar se totiž předvedl několika dobrými zákroky!
     
    43
    Faul na Dvořáka už se ale trestat bude. Admir Ljevakovič vidí od hlavního arbitra žlutou kartu.
     
    32
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hradečtí se přece jenom dočkali! Ve velkém závaru se Tepličtí nedokázali zorientovat a patřičně si rozebrat hráče, čehož využil MAREK PLAŠIL. Ten se totiž schoval na pravé straně v pokutovém území, odkud z první technickou ranou překonává Tomáše Grigara.
     
    28
    Mohlo to být již o dvě branky! Režisér Andrej Kerič se opět obtočil kolem svého strážce a mířil si to do pokutového území. Ze své dílny pak vyprodukoval přihrávku na penaltový puntík, kde se nacházel Mahmutovič, který vpádu přestřelil hradeckou bránu.
     
    17
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí! Z autového vhazování se jeden na jednoho prosadil Kerič, který brilantně našel volného AIDINA MAHMUTOVIČE, jenž z blízkosti překonal bezmocného Koubka.
     
    10
    První vážná situace! Pavel Černý dostal míč do běhu, následně se ale ještě rozhodl přihrát pod sebe, kde vyslal střelu jeden z hradeckých hráčů. Ta na místo určení nedoputovala, ale odrazila se přímo k Pavlu Dvořákovi, jenž střílel lehce za hranicí pokutového území. Tomáš Grigar se však blýskl parádním zákrokem.

    Sanny Muharem

    Góly: 32. Plašil, 57. Fukal, 66. Dvořák - 17. Mahmutovič, 54. Čajič

    Karty:   59. Pávek (HKR), 67. Fischer (HKR), 81. Plašil (HKR) - 43. Ljevakovič (TEP), 55. Rosa (TEP)


    FC Hradec Králové: Koubek – Plašil, Fukal, Hochmeister, Pávek – Fischer "K" (90. Rezek), Janoušek, Zelený, Černý – Štěpán (61. Klapka), Dvořák (87. Jandík)
    FK Teplice: Grigar – Siva (74. Ježdík), Lukáš "K", Smejkal, Rosa – Vůch, Ljevakovič, Čajič (79. Vachoušek), Vondrášek – Kerič, Mahmutovič (86. Jindráček)

    Rozhodca: Jílek – Kordula, Kocián