Hr. Králové – Písek 3:2 (po pr.) | Olomouc – Třebíč 3:0 (kon.) | Chomutov – Šumperk 7:2 (kon.)
Most – Benátky n/J 0:3 (kon.) | Beroun – Litoměřice 3:5 (kon.) | Jihlava – Kadaň 7:2 (kon.)
koniec po predl.
Královští lvi Hradec Králové
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
IHC Králové Písek
cz Sobota 03.12.2011, 17:001. liga (ČR)
Partner:
     
    64:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Hradec zcela otáčí vývoj dnešního střetnutí. Michal Tvrdík nahodil od modré čáry před branku, kde puk šikovně tečoval JÁN BENDÍK a ten zapadl přesně mezi betony hostujícího brankáře. Na toto už byl vynikající Falter krátký. Asistence: Michal Tvrdík.
     
    64:10
    Zákrok večera! Patrik Moskal se dostal k odraženému kotouči a zívala na něho prázdná branka. Už vypadalo, že to skončí brankou ale Martin Falter parádně zlikvidoval jeho pokus. To byl doslova učebnicový zákrok!
     
    63:42
    Martin Koudelka měl před sebou volné pole působnosti! Jeho tvrdý projektil ale Falter zneškodnil.
     
    62:52
    Hradečtí dostanou možnost získat bonusový bod navíc. Michael Kolarz podrazil Zdeňka Čápa a dostává dvě minuty.
     
    61:20
    Kubeš obkroužil branku, následně předložil kotouč Martinu Koudelkovi, který ale na hostujícího muže v masce lék nenašel.
     
    59:49
    Hradecká střídačka si vybrala oddechový čas.
     
    59:40
    Martin Koudelka mohl rozhodnout! Z levé strany však místo přihrávky volil střelu, se kterou si Falter poradil.
     
    56:24
    Zdeněk Čáp oslabí svůj celek, když se provinil hákováním. Písek tedy dostává dobrou možnost strhnout vedení na svoji stranu.
     
    53:55
    Michal Tvrdík se společně s Vladislavem Kubešem řítili dva na jednoho. První jmenovaný útočník vystřelil sám a Falter jeho pokus vyrazil ramenem!
     
    53:00
    Dnešnímu utkání v Hradci Králové přihlíží 970 diváků.
     
    50:25
    Hradečtí dostanou další možnost zcela otočit vývoj utkání. Na trestnou lavici totiž putuje Roman Vráblík za držení.
     
    48:57
    A opět hrozí hosté! U puku byl znovu Tomáš Nouza a učebnicovou přihrávkou našel Antonína Melka, který ale z první nedokázal přesně zakončit.
     
    48:15
    Tomáš Nouza se nebezpečně dral do zakončení, ale hradeckou klec netrefil.
     
    46:44
    Brož perfektně našel Kadlece, ten však dobrý moment ke střele prováhal a poté přestřelil.
     
    46:20
    Jiří Hendrich se prokličkoval mezi dvěma obránci, následně chtěl najít někoho v bílém dresu, avšak v místě, kam přihrával, se nikdo z Hradeckých nevyskytoval.
     
    42:34
    Na opačné straně se do samostatného úniku dostal David Nedorost. Výborný zákrok Jakuba Čecha teď znamená, že stav je stále takový, jaký je.
     
    42:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hradečtí využívají velkého závaru, který vznikl před brankou. Celou akci prakticky režíroval jen LUDĚK BROŽ, který se zmocnil puku, zamíchal s ním a doslova vykoupal Martina Faltera v brankovišti. Poté zakončil do odkryté branky. Bez asistence.
     
    40:20
    Vladislav Kubeš mohl vyrovnat! V mezikruží se totiž ocitl zcela sám, nikým neatakovaný, přesto mu však střela nesedla, mířila totiž vysoko nad. Nutno dodat, že se nacházel ve stoprocentní šanci!
     
    38:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí se přece jenom vytoužené branky dočkali. Zdeněk Čáp nahazoval od modré čáry před branku, kde se nacházel JIŘÍ HENDRICH a ten do jeho přízemní střely vložil hůl. To se vyplatilo, jelikož kotouč skončil za zády Martina Faltera. Asistence: Zdeněk Čáp, Luděk Brož.
     
    38:09
    Východočeši budou moci snížit stav zápasu. Zchladit hlavu na trestnou lavici si půjde Martin Havran, ten totiž vyhodil puk z vlastního pásma.
     
    36:34
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté znovu udeřili! A výsledek už pro hradecké hráče vypadá špatně. Jiří Kudrna rozjel pohlednou akci, když ze své hole vyslal střílenou přihrávku, která na centimetr přesně našla STANISLAVA POLODNU. Tomu už stačilo doklepnout kotouč do branky. Asistence: Jiří Kudrna, Zdeněk Šperger.
     
    34:40
    Na opačné straně ledové plochy si šikovně počkal Martin Koudelka. Ten se totiž s ničím neukvapil, a to se mu vyplatilo, když se před ním otevřel prostor. Ránu z mezikruží Falter vyrazil betonem.
     
    34:01
    Jánu Bendíkovi se nepovedla rozehrávka, čehož chtěl využít znovu Jiří Ferebauer, jenž byl zcela sám před Jakubem Čecha. Hostující forvard byl z celé situace sám zaskočen a zakončení se mu nepovedlo.
     
    27:33
    Hradec se ale bude muset bránit. Martin Koudelka – 2 minuty – podražení.
     
    26:29
    Zdeněk Čáp vypálil od modré čáry a do jeho pumelice nebojácně vložil svoji masku Martin Falter. Velmi brilantní zákrok ze strany hostujícího brankáře.
     
    25:46
    Hradec si vytvořil drtivý tlak, ale hostující obrana zatím odolává!
     
    21:57
    Ale Písek si svou početní výhodu neužil dlouho. Roman Vráblík se ve své obranné třetině provinil hákováním a půjde tak za katr.
     
    21:33
    Josef Slavík se neohroženě řítil na branku Jakuba Čecha. Jeho střelu však hradecký strážce svatyně chytil a drží kotouč.
     
    21:09
    Hosté budou moci zvýšit své vedení. Milan Valášek se totiž poroučí na trestnou lavici, od hlavního sudího dostává dvě minuty za podražení.
     
    17:45
    I Hradečtí si zahrají přesilovou hru pět na tři. Role si teda obě mužstva vymění. Jan Eberle putuje na trestnou lavici za podražení.
     
    16:58
    Hradec bude hrát početní výhodu. Jozef Lukáč podrazil protihráče a půjde si popřemýšlet na trestanou lavici.
     
    14:49
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté využívají nabízenou příležitost a ujímají se vedení! Michael Kolarz našel volného JANA EBERLEHO, který ranou z první nedává šanci Jakubu Čechovi. Jeho projektil se ještě otřel o tyčku a zapadl do sítě. Asistence: Michael Kolarz, Roman Vráblík.
     
    13:51
    Zdeněk Čáp oslabí svůj celek. Jeho hokejka se totiž ocitla v obličeji protihráče a Písek dostane možnost hry čtyři na tři, posléze pět na tři.
     
    13:02
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Východočeši špatně vystřídali, čehož si rozhodčí všimli a posílají je na trestnou lavici.
     
    12:15
    Hradec dostane možnost další početní výhody. Martin Havran si pomohl nedovoleným bráněním a je za to poslán na dvě minuty z trestoměřičům.
     
    10:10
    Asi jsem to zakřikl. Ladislav Rytnauer si najel do rohu v útočném pásmu, odkud z otočky precizní přihrávkou našel najíždějícího Michala Tvrdíka. Druhý jmenovaný hradecký forvard střílel z první do protipohybu Martina Faltera, ten se zaskvěl perfektním zákrokem!
     
    06:13
    Luděk Brož se dostal ke kotouči v předbrankovém prostoru. Nejprve si potáhl puk, obešel ležícího protihráče, ale jeho následná střela mezi tři tyče nešla.
     
    03:20
    Hradečtí dostanou první příležitost změnit stav utkání. Tomáš Nouza se provinil podražením a dostane tak menší trest dvě minuty.

    Sanny Muharem

    Góly a asistencie: 39. Hendrich (Čáp, Brož), 43. Brož, 65. Bendík (Tvrdík) - 15. Eberle (Kolarz, Vráblík), 37. Polodna (Kudrna, Šperger)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Blažek) - Čížek, Bendík, Poživil, Vágner, Čáp, Hendrich, Roupec, Chmelíř – Rytnauer, Tvrdík, Záhorovský – Budínský, Koudelka "C", Moskal – Valášek, Brož, Kadlec – Kubeš, Macháň, Berger
    IHC Králové Písek: Falter (Sedláček) – Havran, Všetečka, Kolarz, Vráblík, Lukáč, Kanov, Žovinec, Pavlíček – Nouza "C", Melka, Eberle – Slavík, Bělohlav, Suja – Polodna, Šperger, Kudrna – Ferebauer, Nedorost, Mrkvička

    Rozhodca: Würtherle – Svoboda, Čížek