Lev – D. Moskva 3:3 (po s.n.) | Lev – D. Moskva 4:3 (po s.n.)
po s.n.
Lev Praha
4:3 (0:0, 1:3, 2:0)
Dynamo Moskva
Streda 30.11.2011, 19:00KHL
Partner:
     
    Kozlov - Novotný, to sú vyhlásení najlepší hráči svojich tímov, rozhodujúci samostatný nájazd premenil Pilař. Darčekový kôš k zajtrajším narodeninám si prevezme aj brankár domácich Ján Laco, ktorý v dnešnom zápase podal opäť výborný výkon. (21:32:36)
     
    Koniec zápasu.
     
    Pilař puk zamiešal len jemne, Jeremenko absolútne nečakal jeho strelu zblízka, opäť do vinkla nad lapačkou.
     
    Klepiš použil podľa slov môjho prísediaceho tradičný blafák na bekhend a vyšachoval Laca.
     
    Nagyova úspešná strela, Jeremenko šiel rýchlo na zem, a popradský útočník stihol zakončiť strelou ponad jeho lapačku.
     
    Kvapil má šikovné ruky, Laco sa sústredil na jeho miešanie puku a absolútne nestihol zareagovať na švih nad jeho lapačku.
     
    Netík dáva prvý gól v nájazdoch úspešnou strelou pod vyrážačku.
     
    Kozlov skúšal Laca prekonať zasunutím pomedzi betóny prekorčuľovaním na ľavú stranu, domáci brankár si dal pozor.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    Na ľad prichádza technická služba, vyhovieť prísnym nárokom rozhodcov musia ručnými nástrojmi, už len hodiť Curlingovú "guľu"...
     
    Samostatné nájazdy začnú hneď ako sa nám vyčistí ľadová plocha, kapitáni oboch mužstiev už odovzdali zoznam hráčov účinkujúcich vo finále dnešného predstavenia.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 4500 divákov, je teda vypredané a diváci ktorí si našli cestu na štadión (niežeby bol popradský zimák skrytý...) sa uričte nesťažujú.
     
    65:00
    Predĺženie skončilo.
     
    64:58
    Nedorost v typickom obraze dnešného stretnutia, zobral na seba zodpovednosť poslednej strely, hostia dosť logicky cúvali, keďže ako nadopovaný nabehol do útočného pásma, jeho raketu Jeremenko v lapačke neudržal, no na dorážky už nebol čas.
     
    64:15
    Jeremenko sa musí v bránkovisku obracať, hrá sa rýchlo a bez prerušenia, medzi kruhmi sa puk odrazil cez dve zakliesnené dvojice na hokejku Mihálika, ktorý si však tiež našiel medzi súpermi parťáka, ktorý mu za príklep a puk vo výstroji určite nepoďakoval.
     
    63:45
    Strela hostí spoza modrej čiary nemala nárok ani po právnej stránke, čiaroví rozhodcovia postrehli ofsajd.
     
    63:00
    Laco musí znovu zasahovať, nahodený puk dokázal vyraziť a sám si v bránkovisku poupratoval, keď hokejkou poslal puk do rohu klziska.
     
    62:05
    Smrteľná akcia hostí! Útok Moskvy si popradskú defenzívu dokonale rozobral, posledný klinec do rakvy mal zabiť na pravej strane Kozlov, ktorému ale puk v tej najnevhodnejšej chvíli skĺzol.
     
    61:48
    Lewis obetavým skokom vyráža jednému z hosťujúcich obrancov puk spod hokejky a dostáva ho tak do stredného pásma.
     
    61:10
    Bartečko sa vybral na výlet do útočného pásma, jeden proti jednému sa síce pretlačil, no v páde zakončil zadovkou dosť nepresne a nedôrazne.

    Marián Handzuš

    Góly a asistencie: 31. Bartečko (Nagy), 48. Sekáč, 49. Novotný (Špirko), ?. Pilař - 26. Kokarev (Pestunov), 31. Kozlov (Soin, Klepiš), 34. Šafigulin (Kvapil)


    Lev Praha: Laco (Duba) - Pilař, Mezei, Sigalet, Mihálik, Lewis, Klouček, Hellström - Bartečko, Nedorost, Nagy - Huna, Mikúš, Netík - Špirko, Novotný, Chabada - Fabricius, Lundberg, Sekáč. Tréner - Rulík Radim.
    Dynamo Moskva: Jeremenko (Volkov) - Jalasvaara, Solovev, Graňák, Novák, Velikov, Bojkov, Barančev - Kozlov, Soin, Klepiš - Komarov, Gorovikov, Tolpeko - Kokarev, Pestunov, Mosaljov - Černov, Šafigulin, Kvapil. Tréner - Znarok Oleg.

    Rozhodca: Šemjakin Alexei, Bondar Denis - Strelcov Jevgenij, Tarasov Denis

    Diváci: 4500