Spišská N. Ves – Senica 6:3 (kon.) | Michalovce – Topoľčany 5:4 (po s.n.) | Bardejov – Prešov 6:1 (kon.)
Detva – Lipt. Mikuláš 4:1 (kon.) | Pov. Bystrica – Trnava 6:3 (kon.) | Púchov – Trebišov 2:5 (kon.)
koniec
HK 95 Považská Bystrica
6:3 (2:0, 2:2, 2:1)
HK Gladiators Trnava
Utorok 29.11.2011, 18:00 • Zimný štadión Považská Bystrica • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Vylúčenie Považská Bystrica, Stanislav Valach, dve minúty za držanie.
     
    57:37
    Považská Bystrica dala gól!
    MARIÁN KOLEDA dostal puk do jazdy od Valacha a z pravého krídla prekonáva Stacha expresnou strelou. Asistencie Stanislav Valach a Jaroslav Filo.
     
    57:01
    Trnava dala gól!
    MILAN GRMAN ďakuje Čunderlíkovi za prihrávku spoza brány, ktorú z prvej poslal za Beňa. Asistencie Martin Čunderlík a Martin Hlavna.
     
    55:19
    Vylúčenie Považská Bystrica, Roman Bujdák, dve minúty za držanie.
     
    53:16
    Považská v dvoch na jedného, Koložváry si obišiel posledného Poláčka, v zakončení ale nenamieril presne.
     
    50:54
    Vylúčenie Považská Bystrica, trest pre hráčsku lavicu, dve minúty za priveľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    46:08
    Vylúčenie Trnava, Rastislav Barčák, dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    45:40
    Prvú štvrtinu presilovky Trnava stratila keď puk po vhadzovaní ušiel von z pásma, v druhej to už bolo o niečo lepšie. Najprv sa Hlavna snažil pretlačiť puk po Schneiderovej strele. Beňo ho poslal dozadu, čo takmer využil Čunderlík na zasunutie po otočke spoza brány. Beňo sa stihol rýchlo presunúť a vyrazil takmer istý gól!
     
    44:49
    Vylúčenie Považská Bystrica, Tomáš Volek, dve minúty za krosček.
     
    44:18
    Považská Bystrica v prečíslení, Zlocha sa chytá za hlavu, keď poslal puk len do Stacha.
     
    40:16
    Považská Bystrica dala gól!
    Z buly okamžite puk na RASTISLAVA KONEČNÉHO, ktorý nekompromisne zavesil puk do vinkla. Asistencia Ivan Koložváry.
     
    38:24
    Čavrk si pýta puk pred bránu, je tam absolútne voľný, klepkaním o ľad ale upozornil na seba Sekáča, ktorý zblokoval prihrávku a Čavrk premáchol hokejkou vzduchom.
     
    35:44
    Vylúčenie Trnava, Dávid Schmidt, dve minúty za krosček.
     
    33:15
    Trnava dala gól!
    Už to vyzeralo, že sa Považská dostane konečne von z pásma, ale Čunderlík ešte puk zadovkou poslal z modrej čiary späť. Medzi kruhmi ešte ostal zabudnutý MARTIN HLAVNA a v takýchto šanciach sa zvyčajne nemýli. Asistencie Martin Čunderlík.
     
    31:37
    Trnava okamžite po vhadzovaní do prečíslenia, Barčák ale bol príliš blízko a poslal puk len do brankára. Navyše pri tom spolu posunuli bránu.
     
    31:27
    Považská Bystrica dala gól!
    IVAN KOLOŽVÁRY dostal puk do jazdy, previezol sa stredom do nájazdu a po peknom blafáčiku dvihol puk pod hornú žrď Stachovej brány. Asistencie Ján Zlocha a Jaroslav Filo
     
    26:39
    Zaváhanie Beňu takmer využila Trnava na gól! Brankár sa hodil po puku príliš do strany a Grman ho spred neho poza bránu poslal Čunderlíkovi. Ten pripravený pri druhej tyčke ale nedokázal usmerniť.
     
    26:19
    Vylúčenie Považská Bystrica, Roman Bujdák, dve minúty za hákovanie.
     
    23:56
    Zlocha opäť proti Haršánimu, podarilo sa mu ho zložito obísť, strelu Stacho len vyrazil a takmer sa k dorážke dostal Koložváry. Nahnevane pritláča o ľad čepeľ hokejky, pretože mu puk nesadol podľa jeho predstáv.
     
    22:50
    Trnava dala gól!
    Odpoveď na seba nenechala dlho čakať, Čavrkovu prihrávku zúžitkoval na zníženie švihom spomedzi kruhov DALIMÍR JANČOVIČ. Asistencia Anton Čavrk.
     
    22:13
    Považská Bystrica dala gól!
    Tak teraz to už vyšlo! MICHAL STRÁŇOVSKÝ po podobnej kombinácii posiela puk do odkrytej brány. Asistencie Martin Štepán a Lukáš Bačík.
     
    21:53
    Dobrá kombinácia, chýbal kúsok šťastia. Koložváry získal puk po vhadzovaní, cez Haršániho to na cestu k bráne nevidel a tak sa stiahol do druhej strany a poslal puk cez os nabiehajúcemu Zlochovi, jeho strela z prvej preletela tesne ponad voľný vinkel.
     
    17:07
    Považská Bystrica dala gól!
    JÁN ZLOCHA sa chvíľu aj tváril, že to prihrá, ale zrazu sa mu objavil v zornom poli súper a tak si puk stiahol späť, z kruhu si nakorčuľoval do stredu a strelou zápästím prekonáva Stacha! Asistencia Ivan Koložváry.
     
    13:49
    Považská Bystrica dala gól!
    Krásna parádička! Zlocha dostal prihrávku do stredného pásma, vyzval na jazdu RASTISLAVA KONEČNÉHO, ktorý si obišiel Grmana kľučkou a švihom poslal prízemnú strelu do siete za Stachovým chrbtom! Asistencie Ján Zlocha a Michal Ftorek.
     
    10:03
    Po zaváhaní Šimku, ktorý nezachytil prudkú prihrávku, sa do šance dostal Koleda. Prihrávku z pravej strany ale na riadnu strelu do protipohybu nepremenil.
     
    7:39
    V oslabení sa Trnava dostala do prečíslenia, Horský šperkoval ťah na bránu prihrávkou na Mertela, ktorému puk ale vôbec nesadol.
     
    6:05
    Vylúčenie Trnava, Tibor Schneider, dve minúty za hákovanie.
     
    3:17
    Konečný z medzikružia napálil do konštrukcie Stachovej brány! Puk sa odrazil pod trnavského brankára.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Dominika Haršáni Handzušová


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 95 Považská Bystrica. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Gladiators Trnava. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 14. Konečný (Zlocha, Ftorek), 18. Zlocha (Koložváry), 23. Stráňovský (Štepán, Bačík), 32. Koložváry (Zlocha, Filo), 41. Konečný (Koložváry), 58. Koleda (Valach, Filo) - 23. Jančovič (Čavrk), 34. Hlavna (Čunderlík), 58. Grman (Čunderlík, Hlavna)


    HK 95 Považská Bystrica: Jakub Beňo (Michal Mišovec) - Marián Smerčiak, Marek Lukáč, Miroslav Sekáč, Tomáš Volek, Jaroslav Filo, Michal Ftorek, Samuel Kocian, Marek Cigánik - Ján Zlocha st., Ivan Koložváry, Rastislav Konečný - Michal Stráňovský, Lukáš Bačík, Martin Štepán - Stanislav Valach, Marián Koleda, Roman Bujdák - Adam Boško, Ivan Slávik, Matej Šugár.
    HK Gladiators Trnava: Marek Stacho - Filip Šimka, Tibor Schneider, Marián Haršáni, Karol Zachar, Patrik Hano, Pavol Poláček, Marek Krajčovič - Milan Grman, Martin Čunderlík, Martin Hlavna - Marek Mertel, Marek Horský, Rastislav Barčák - Dalimír Jančovič, Dávid Schmidt, Anton Čavrk - Ján Bohunický, Andrej Gráčik, Michal Duran.

    Rozhodca: Jung - Drblík M., Šťastný

    Diváci: 113