Vítkovice – Třinec 3:1 (kon.) | Motor ČB – Kladno 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 0:1 (kon.)
K. Vary – Mladá Boleslav 6:0 (kon.) | Pardubice – Litvínov 5:1 (kon.) | Sparta Praha – Slavia 2:1 (po s.n.)
po s.n.
HC Sparta Praha
2:1 (0:0, 1:0, 0:1)
HC Slavia Praha
cz Utorok 29.11.2011, 18:30 • TESLA ARENA • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jediným úspěšným střelcem byl domácí kapitán MICHAL BROŠ! Sparta tedy vrací svému rivalovi poslední porážku a připisuje si bonusový bod.
     
    58:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sim vybojoval kotouč za brankou, najel před branku a našel na zadní tyči úplně volného LUKÁŠE KRENŽELOK. Slavia se dočkala - 1:1! Asistence: Jonathan Sim
     
    20:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vstupy do třetiny jsou poslední dobou chloubou Sparty. Potvrdil to okamžitý útok domácích, kdy Jánský vyvezl z rohu kotouč do kruhu pro vhazování a našel na modré čáře MILAMA TROYE, který vyslal bombu na Kopřivu. Letící kotouč se odrazil od pravé tyčky do slávistické klece - 1:0! Asistence: Jánský, I. Rachůnek.

    Daniel Ryl

    Góly a asistencie: 21. Milam (Jánský, I. Rachůnek), ?. Broš - 59. Krenželok (Sim)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (Falter) - Sersen, Husák, Kasík, Kočí, Milam, Hanzlík, Philipp, Krstev - I. Rachůnek, Broš, Jánský - Ton, Tenkrát, Bližňák - Foster, T. Rachůnek, Y. Treille - Žalčík, Pacovský, Forman.
    HC Slavia Praha: Kopřiva (Furch) - Kadlec, Kuboš, Roth, Vašíček, Šulc, Krejčí, Kolařík - Kalus, Vondrka, Alinč - Krenželok, Sim, Dušek - Svoboda T., Tomica, Růžička - Sklenář, Jelínek, Doležal

    Rozhodca: Kalivoda, Jeřábek - Kajínek, Podrazil