Vítkovice – Třinec 3:1 (kon.) | Motor ČB – Kladno 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 0:1 (kon.)
K. Vary – Mladá Boleslav 6:0 (kon.) | Pardubice – Litvínov 5:1 (kon.) | Sparta Praha – Slavia 2:1 (po s.n.)
koniec
HC Dynamo Pardubice
5:1 (0:0, 4:0, 1:1)
HC VERVA Litvínov
cz Utorok 29.11.2011, 18:10 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    59:35
    Za držení hole je vyloučen Jan Buchtele.
     
    56:24
    Nahodil se od mantinelu krásně dostal až před branku, kde našel Zohornu, který zakončoval na ležícího Fraňka. Zkoumá se video.
     
    53:04
    Přesilovka pro hosty. Dvě minuty za podražení dostává Robert Kousal.
     
    49:12
    Václav Kočí dostává dvě minuty podražení. Přesilovka pro Litvínov.
     
    45:26
    Pardubice právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ NAHODIL napravuje nepovedený nájezd a zvyšuje vedení domácích na čtyři branky! Domácí útočník ujel zadákům v černých dresech a s trochou štěstí dostává puk za Fraňka! Puk se doslova doploužil za brankovou čáru o pár centimetrů. Asistence: Lukáš Radil a Tomáš Zohorna.
     
    43:52
    Lukáš Nahodil v samostatném nájezdu nezvyšuje na rozdíl čtyř branek, když svoji ránu posílá bohužel pro domácí pouze do pravé tyče!
     
    43:52
    Na druhé straně byl v brejku před brankářem faulován Nahodil, a tak uvidíme trestné střílení.
     
    40:57
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl tří branek! Po nahrávce od Trávníčka dostal ve středu útočného pásma hodně prostoru DAVID POJKAR, který ho využívá dokonale. Puk si posunul do výhodné pozice a poté míří přesně do levého rohu, kde Růžička nemůže zasáhnout. Asistence: Michal Trávníček.
     
    38:47
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A je asi defenitivně rozhodnuto! Po zakončení zpoza branky, kdy se pěkně uvolnil Bartek hostující brankář puk po střele pouze vyrazil na hůl LUKÁŠE NAHODILA, který pohotově doráží volný puk do sítě. Asistence: Martin Bartek a Jan Kolář II.
     
    34:07
    Hanzl našel po pěkné akci Ručinského, který bez přípravy zkusil zakončit do odkryté klece. Hostující forvard však naráží na dobrý zákrok Martina Růžičky, který tělem vyráží mimo svoji branku!
     
    32:58
    Pardubice právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ RADIL dostal puk ve středním pásmu a zastavil se až při gólové radosti. Domácí mladík totiž ujel hostům po levém křídle, a i přesto, že byl faulován, tak dokázal zakončit na vzdálenější tyč a propálit tak Fraňka v brance hostů již potřetí. Asistence: Lukáš Nahodil
     
    31:03
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Zpoza branky uvolnil krásnou přihrávkou domácí kapitán Koukal sjíždějícího JANA KOLÁŘE I, který v bezprostřední blízkosti Fraňka domácí nezklamal a ranou k pravé tyči zvyšuje vedení Pardubic na 2:0. Asistence: Petr Koukal.
     
    24:40
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým jde vteřinu po ukončení přesilové hry do vedení 1:0! ROBERT KOUSAL z mezikruží nejprve vypálil, jenže jeho pokus byl zadákem hostí zastaven. Domácí útočník měl ale štěstí, že se puk vrátil na jeho hokejku, od které se při následné ráně s trochou štěstí odráží za překvapeného Fraňka v brance hostů. Asistence: Lukáš Radil.
     
    22:59
    Po nahrávce z pravého rohu pálil Bartek, jenže jeho pokus zastavuje tyč!
     
    22:35
    Znovu byl v kaci domácí mladík, a tentokrát z toho domácí těží více. Nahodil byl totiž hákován Černoškem, který za to vidí dvě minuty.
     
    18:29
    Přesilovka pro hosty. Dvě minuty za držení dostane Jan Kolář I.
     
    15:04
    Před domácím celkem se rýsuje přesilová hra 5/3. Tu si Pardubice zahrají za hákování Michal Trávníček.
     
    13:44
    Přesilovka domácích celku. Dvě minuty dostává Juraj Majdan za vysokou hůl.
     
    08:48
    Litvínovská přesilovka končí velmi záhy. Píšu sestřelil Vojtěch Kubinčák, který dostane dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    08:11
    První přesilová hra je přiřčena hostům. Dvě minuty za zdržování hry dostává Casey Borer.
     
    06:57
    Koukal dostal nahrávkou zpoza branky do velké šance Píšu, ale ten v dobré pozici pálí pouze do výstroje Fraňka!
     
    02:57
    První velká příležitost utkání! V brejku dva na jednoho našel Koukal Jana Koláře I, který si puk ani nezpracovával a z první vypálil na Fraňka. Ten jeho pokus s trochou štěstí vyráží betonem mimo svoji klec!

    Martin Mišovec

    Góly a asistencie: 25. Kousal (Radil), 32. Kolář I (Koukal), 33. Radil (Nahodil), 39. Nahodil (Bartek, Kolář II), 46. Nahodil (Radil, Zohorna) - 41. Pojkar (Trávníček)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Koutský) – Píša, Kočí, Benák, Kolář II, Sičák, Borer, Drtina – Kolář I, Koukal, Starý – Bartek, Kousal, Buchtele – Radil, Nahodil, Zohorna – Půhoný, Nosek.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    HC VERVA Litvínov: Franěk (Volke) – Gula, Kubát, Kousalík, Pojkar, Černošek, Havelka, Brejčák, Skuhrovec – Kubinčák, Hübl, Lukeš – Trávníček, Hanzl, Ručinský – Frolík, Hujsa, Jenáček – Majdan, Gerhát, Stříteský – Bojer.

    Trenéři: Vladimír Kýhos a Jiří Kučera

    Rozhodca: Mikula, Šír - Lhotský, Svoboda

    Diváci: 8014