Senica – Trnava 1:1 (kon.) | Trenčín – Žilina 3:3 (kon.)
koniec
AS Trenčín
3:3 (2:0)
MŠK Žilina
Streda 23.11.2011, 17:30Corgoň liga
     
    78
    Žilina dala gól!
    Žilina z nevinnej akcie vyrovnáva. Pich si spracoval center z pravej strane, no pošmykol sa a nedokázal zakončiť. Stihol však posunúť loptu ešte na os ihriska pred šestnástku ROMANOVI GERGELOVI, ktorý tvrdo vypálil. Jeho strelu síce Volešák vyrazil, ale na nešťastie domácich bol prikrátky a lopta skončila v sieti.
     
    68
    Trenčín dal gól!
    Rohový kop a následná hlavička DIAKITEHO končí v sieti, čo znamená opätovné vedenie domácich.
     
    60
    Žilina dala gól!
    Akurát som mal rozpísanú správu, že Žilina mala zrejme tvrdší dohovor v kabíne, pretože rapídne jej ofenzívna sila stúpla a gólom to ihneď potvrdil VIKTOR PEČOVSKÝ, ktorého pekne vysunul Barčík a v nájazde sám na brankára bol úspešný.
     
    52
    Žilina dala gól!
    Barčík teraz ukázal kus zo svojho futbalového umenia, keď krásnou prihrávkou našiel na pravom okraji šestnástky RÓBERTA PICHA, ktorý dobre mierenou prízemnou strelou nedal Volešákovi šancu.
     
    43
    Trenčín dal gól!
    Trenčania udreli druhýkrát , čo znamená gól do šatne a vedenie o dva góly ! Pekná kombinácia Salinasa s Čogleyom, druhý menovaný našiel centrom v pokutovom území SAMUELA ŠTEFÁNIKA. Ten sa skutočne poľahky uvoľnil a umiestnenou strelou nedal Krnáčovi žiadnu šancu.
     
    17
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sa ujímajú vedenia a štadión pod Čákovým hradom jasá. JORGE SALINAS založil rýchlu akciu, dostal sa s loptou na os ihriska, odkiaľ asi zo vzdialenosti 25 metrov ľavačkou vypálil do ľavého horného rohu brány !

    Tomáš Kyselica

    Góly: 17. Salinas, 43. Štefánik, 68. Ondráč (vla.) - 52. Pich, 60. Pečovský, 78. Gergel

    Karty:   81. Deza (ZIL), 92. Leitner (ZIL)


    AS Trenčín: Volešák - Salinas, Depetris, Horváth, Hlohovský, Holúbek, Mazan, Čogley, Godál "K", Štefánik, Diakite. Tréner: A.Guľa
    MŠK Žilina: Krnáč - Angelovič, Mráz, Ondráš, Gergel, Barčík "K", Pečovský, Střihavka, Piaček, Pich, Ceesay. Tréner: Ľ.Nosický

    Rozhodca: Trutz - Weiss, Vindiš

    Diváci: 1310