Orange 20 – Zvolen 0:4 (kon.)
koniec
HK Orange 20
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
HKM Zvolen
Štvrtok 17.11.2011, 17:00Slovnaft extraliga - E.M.
Partner:
     
    Po nie moc oslnivom výkone našich pomarančov, si Zvolen zaslúžene vezie tri body domov. Hokejistom Zvolena prajem šťastnú cestu domov. (19:05:24)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:39
    Pomaranče sa v posledných munútach resp sekundách vrhajú do útoku. je to však márne.
     
    57:30
    Júbek sa snažil vypichnúť puk Brabanecovi,ale ten si ho nenechal zobrať a hrnul sa so spoluhráčmi do útoku. Riečický však strelu Brabeneca vyrazil.
     
    55:00
    Hra sa ocitla pred Riečickým ale puk zobral Nechala a vyhodil ho preč z tretiny a oslobodil svoj tím aspoň na pár minút.
     
    53:40
    Vzájomné vylúčenie, keď po tlaku zvolenčanov a nálsednom ich zakončení sa do seba pustili Baláž ,s Emilom Baginom. Baláž dostal 2+2 za napadnutie a hrubosť a Bagin len za Hrubosť.
     
    53:40
    Tlak Zvolena pred domacím brankárom, Riečický už ležal na ľade keď sa puk dostal pred neho a Slovák už vystrelil no stihol sa ešte postaviť skôr ako vystrelený puk skončil v bránke.
     
    49:17
    Zvolen dal gól!
    Ďaľší gól zo série šťastných. Najskôr sa hra presúvala zo strany na stranu ale Zvolenčania sa dostali do útoku a po výmene M. juríka so Zuzinom,posledný menovaný vystrelil na Riečického. Riečický sa na ľade otočil aj so zaklapnutými betonami a vtom mu prešiel puk za bránkovú čiaru.
     
    48:00
    Striedanie a buly pri Riečickom. Teraz Jakúbek sa dostal skoro až pred brankára hostí,ale bol prilepený na mantinel.
     
    47:00
    Martin Ďaloga sa teraz dostal cez Zvolenčanov. No ani jeho strela nebola dostatočne silná a brankár Škrečku ju len vyrazil.
     
    45:56
    Menší závan zvolenčanov pri Riečickom,keď Dominik nevedel kde má puk a dva krát mu prešiel cez bránkovisko,ale ani jeden zo Zvolenčanov sa puku nedotkol a neprehodil za Riečického chrbát.
     
    44:05
    Macejko sa sám dostal cez všetkých hráčov súpera čo boli v strednom pásme. Kúsok sa dostal aj cez dvoch obrancov Zvolena a spoza nich vystrelil na brankára hostí. Macejko bol moc ďaleko na to aby jeho strela prešla cez Škrečkov chrbát.
     
    43:30
    Matoušek provokuje pred Škrečkom,však Juraško sa nenechal vyprovokovať a puk vyhodil ku Riečickému. Hra sa znova presunula pred Škrečka
     
    41:45
    Buly v strednom pásme. Séria prihrávok medzi pomarančami ktorá ich dostala na skok do útoku. Akciu im prekazil Mucha s Juraškom.
     
    41:00
    Filip Nemeček si obkorčuloval bránku,zbavil sa obrancu a následne vystrelil na Škrečka. Škrečko však nemal ani najmenší problém s jeho strelou.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:50
    Ďalšia presilovka mladíkov, ale zas pri puku hráči Zvolena. Presilovka domacích bude pokračovať ešte v tretej tretine.
     
    39:10
    ZV 2 minúty vyhodenie puku Otčenáš
     
    38:59
    Matoušek má asi niečo nevyriešeného so Slovákom. Slovák po Matoušekovom zákroku zostáva ležať na ľade.

    Simona Galková

    Góly a asistencie: 20. Brabenec, 22. Slovák (Brabenec, Čurila), 24. Otčenáš (Hraško, Shakhraichuk), 50. Zuzin (Milan Jurík)


    HK Orange 20: Riečický - Luža, Trška, Kurali, Macejko, Šedivý, Bagin, Nechala, Bajaník - Bene, Kalináč, Matoušek, Bubela, Zigo, Jakúbek, Martin Ďaloga, T. Mikúš, Hinďoš, Nemček, tréner: A. Tomko
    HKM Zvolen: Škrečko - Mucha, Juraško, Vantroba, Marek Ďaloga, Korhonen, Hraško, Ťavoda, Zošiak - Leskovjanský, L. Jurík, Baláž, Marek Slovák, Brabenec, Čurila, Otčenáš, Šachrajčuk, Škvaridlo, Zuzin, M. Jurík, Síkela, Tréner: J. Škrak

    Rozhodca: Lokšík - M. Novák, Zvrškovec