Trebišov – Michalovce 5:4 (po s.n.) | Spišská N. Ves – Pov. Bystrica 3:0 (kon.) | Trnava – Bardejov 3:5 (kon.)
Prešov – Detva 1:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Piešťany 2:3 (po pr.) | Topoľčany – Senica 2:4 (kon.)
koniec
HK Gladiators Trnava
3:5 (1:1, 0:1, 2:3)
HK Bardejov
Nedeľa 13.11.2011, 17:00 • Zimný štadión Trnava • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Trnavčania sú veľmi sklamaní touto prehrou, Šimka posiela naštvane hokejku preč z plochy. Dostáva za to panenku.
     
    59:44
    Bardejov dal gól!
    Do prázdnej brány sa trafil z kruhu z obranného pásma TOMÁŠ STRÍŽ. Asistencia Marek Biro.
     
    59:13
    Mertelova strela spomedzi kruhov si našla cestu na Martonov betón!
     
    58:35
    Trnava oddychový čas. Stacho povykorčuľovaný čaká, ako dopadne buly.
     
    58:35
    Vylúčenie Bardejov, Tomáš Petruška, dve minúty za hrubosť.
     
    55:57
    Vylúčenie Bardejov, René Schneider, dve minúty za hákovanie.
     
    54:49
    Marton sa musel poriadne natiahnuť, nerozcvičení a hlavne nebrankári by si hádam aj väzy dolámali, ale tomuto po zákroku ostal Hlavnov projektil v lapačke.
     
    54:20
    Bardejov dal gól!
    Tečom strely z pravého kruhu misky váh na svoju stranu naklonil MAREK NÁHLIK. Asistencia René Schneider a Marek Biro.
     
    47:42
    Rovnakú tyčku ako pred tretím gólom Čavrkovi sa podarilo nastreliť teraz Schmidtovi. Marton si bránu postavil naozaj výborne.
     
    46:14
    Trnava dala gól!
    Schmidt sa posúval po pravom kruhu k bráne, bol ale faulovaný, počas signalizovaného vylúčenia sa predsa podarilo ANTONOVI ČAVRKOVI dať gól! Asistencie Dávid Schmidt a Milan Grman.
     
    45:54
    Ohromná tyčka sa ozvala na celý štadión a máta ako strelca, tak i brankára! Čavrk sa dostal do šance nadvakrát, ale nedokázal namieriť presnejšie.
     
    43:23
    Bardejov dal gól!
    TOMÁŠ STRÍŽ sa dostal do nájazdu a s prehľadom puk poslal Stachovi popod lapačku do siete. Asistencia Marek Biro.
     
    41:42
    Trnava dala gól!
    MARTIN ČUNDERLÍK nahodil do pásma spoza modrej čiary, puk tečoval brániaci hráč do vzduchu, Marton sa povykorčuľovaný len tak flegmaticky načiahol rukou, ale puk ho preletel a vletel priamo do brány! Asistencia Tibor Schneider.
     
    39:32
    Vylúčenie Bardejov, Marcel Baláž, dve minúty za hákovanie.
     
    37:49
    Dokonca chvíľu zahrali Bardejovčania v šiestich, ale pruhovaní si nič nevšimli. Do úniku sa dostal Zachar priamo z trestnej, no bol faulovaný.
     
    36:36
    Namiesto desiatky za filmovanie Gmittera dostáva Dalimír Jančovič dve minúty za hákovanie.
     
    35:38
    Vylúčenie Trnava, dve minúty za sekanie. Barčák ani nevie, ako sa previnil, spolu s kapitánom Rehom konzultujú s Fridrichom. Napokon trest udelený Karolovi Zacharovi.
     
    29:47
    Vylúčenie Trnava, Martin Čunderlík, dve minúty za nedovolené bránenie v hre.
     
    27:32
    Vylúčenie Bardejov, René Schneider, dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    25:43
    Vylúčenie Trnava, Tibor Schneider, dve minúty za vyhodenie puku z hracej plochy.
     
    25:19
    Bardejov dal gól!
    Závar pred bránou domácich, Stacho už ležal na ľade a TOMÁŠ PETRUŠKA nemal problém poslať puk do siete. Asistencie René Schneider a Vladimír Polaček.
     
    22:20
    Vylúčenie Bardejov, Vladimír Poláček, dve minúty za hákovanie.
     
    19:04
    Bardejov dal gól!
    Na tieto dorážky už ale bol prikrátky. Poláčkovu strelu od modrej nedostal do betónov, snažil sa ale puk ešte pokryť rukou, Schneider ale posunul do strany a TOMÁŠ PETRUŠKA už nemal problém napnúť sieť. Asistencie René Schneider a Vladimír Poláček.
     
    17:39
    Vlna nevôle z trnavskej striedačky, keď sa jeden z jej hráčov potkol o potknutého Stríža. Fridrich si ale nenechá skákať po hlave a asistentovi Bachratému nariadil dve minúty za nešportové správanie sa funkcionára. Trest si odsedí Ján Bohunický.
     
    16:24
    Festival zahodených šancí v presilovke. Jančovič na pravom kruhu naznačil mohutný príklep, po náprahu ale poslal na modrú do stredu, Schneider odtiaľ strieľal, aj keď Šimka si pýtal puk do uvoľneného priestoru na pravý kruh. Predsa sa k nemu odrazil, už to mal z uhla ale aj tak vystrelil, puk presvišťal popred Martona. Jančovič ani Čunderlík ho svojimi hokejkami netrafili.
     
    15:02
    Po vhadzovaní Poláčekovi puk ušiel cez modrú a Baláž spolu s ním! Nájazd zakončoval do pravej strany na lapačku, ktorou Stacho puk vyrazil, ešte sa bardejovský útočník snažil dorážať, ale poslal to len do betónov.
     
    14:51
    Vylúčenie Bardejov, Erik Belušár, dve minúty za krosček.
     
    12:35
    Vylúčenie Bardejov, René Schneider, dve minúty za držanie.
     
    12:28
    Čavrk si obhodil Školiaka a otvorilo sa pred ním celé pole, s radosťou sa pobral k bráne, no bol faulovaný. Počas signalizovaného vylúčenia to skúšal aj spoza brány popri tyčke.
     
    11:24
    Prázdnu bránu mal pred sebou Čunderlík, ale šancu zvýšiť vedenie odmietol. Hneď sa Bardejov dostal do prečíslenia, no obrana Trnavy sa vyznamenala, puk vypichnutý a Stacho ho môže bez obáv a problémov skryť pod lapačku.
     
    8:44
    Strela z pravého kruhu, Marton puk nemal v moci, Čavrk doňho bránený len strčil a k dorážke sa tak dostal Reho, Marton si len natiahnutím ruky sklepol puk z výšky do bránkoviska a vrhol sa po ňom. Okamžite sa pred ním strhla mela, pretože Reho chcel stále dorážať a to sa trom hosťujúcim hráčom chrániacim brankára absolútne nepáči.
     
    7:00
    Bardejov takmer využil chybné prestriedanie domácich! Dancsák dostal prihrávku z obranného pásma, kde puk nezastavil Čunderlík a rútil sa sám na bránu, Stacho ale dobre zakročil.
     
    4:42
    Opäť Schneider od modrej, puk zblokovaný medzi kruhmi, niekoľkokrát doň pichol Čavrk, až sa konečne dostal smerom k bráne a spolu s veľkým povzdychom tribún minul ten správny priestor.
     
    3:17
    Trnava dala gól!
    Veľmi nečakane otvára skóre nielen domáca, ale štvrtá formácia! Duran vybojoval puk na zadnom mantineli, prihral dozadu a rana TIBORA SCHNEIDERA sa zastavila až v bráne! Asistencie Michal Duran a Ján Bohunický.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Dominika Haršáni Handzušová


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Gladiators Trnava. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 4. Schneider (Duran, Bohunický), 42. Čunderlík (Schneider), 47. Čavrk (Schmidt, Grman) - 20. Petruška (Schneider, Poláček), 26. Petruška (Schneider, Polaček), 44. Stríž (Biro), 55. Náhlik (Schneider, Biro), 60. Stríž (Biro)


    HK Gladiators Trnava: Marek Stacho - Tibor Schneider, Filip Šimka, Marián Haršáni, Jozef Reho, Karol Zachar, Pavol Poláček, Patrik Hano - Martin Hlavna, Martin Čunderlík, Dalimír Jančovič - Rastislav Barčák, Marek Horský, Marek Mertel - Anton Čavrk, Dávid Schmidt, Milan Grman - Michal Duran, Andrej Gráčik, Ján Bohunický.
    HK Bardejov: Róbert Marton - Michal Pichnarčík, Milan Takáč, Martin Gajdoš, Marek Biro, Vladimír Polaček, Michal Školiak, Andrej Šimo, Vladimír Mojdis - Marcel Baláž, Juraj Dancsák, Ondrej Gmitter - Tomáš Stríž, Ľubomír Sabol, Jozef Molnár - René Schneider, Marek Náhlik, Tomáš Petruška - Jakub Mihalič, Erik Belušár, Viliam Knap.

    Rozhodca: Vladimír Fridrich - Peter Stano, Michal Mĺkvy

    Diváci: 220