Slovensko – Nemecko 6:3 (kon.) | Nemecko – Slovensko 3:6 (kon.) | Švajčiarsko – USA 3:2 (po s.n.)
po s.n.
Švajčiarsko
3:2 (2:1, 0:1, 0:0)
USA
Sobota 12.11.2011, 18:15Nemecký pohár
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Švajčiarsko dalo gól!
    Víťazný samostatný nájazd na konte DAMIENA BRUNNERA !
     
    USA dalo gól! A keď Švajčiari nevyužili svoje šance, na rad prišla Amerika. Lasch pekne priťukol puk na strelu BRIANOVI SALCIDOVI, ten síce váhal, čo mám s pukom spraviť, no nakoniec vystrelil a vyrovnal. Asistencie: Ryan Lasch, Sergio Somma.
     
    4:59
    Švajčiarsko dalo gól!
    V hre 4 na 4 sa dostávajú do vedenia Švajčiari a otáčajú výsledok v prečíslení 2 na 1. Obrana Američanov teraz prepadla, čoho využil DINO WIESER. Asistencia: Morris Traschler
     
    2:14
    Švajčiarsko dalo gól!
    A aktivita sa Švajčiarom vyplatila, keď pohotovo dorážal puk do bránky DAMIEN BRUNNER. Asistencia: Kevin Romy
     
    1:23
    USA dalo gól! USA zaznamenáva dobrý vstup do zápasu a zásluhou MATIHO SERTYCHA, ktorý dorazil bekendom do bránky strelu Sommu. Asistencie: Segio Somma

    Tomáš Kyselica

    Góly a asistencie: 3. Brunner (Romy), 5. Wieser (Traschler), 65. Brunner - 2. Sertych (Somma), ?. Salcido (Lasch, Somma)


    Švajčiarsko: Berger - Chiessa, Gunten, Loeffel, Blum, Ramholt, Grossmann, Gobbi, Wellinger - Schynder, Romy, Bruner, Pluss, Bykov, Sprunger, Rubin, Trascheler, Wieser, Suri, Walker, Berger.
    USA: Holt - Wozniewski, Dehner, Hutchinson, Meyer, Klubertanz, Wagner, Salcido - Elkins, Werner, Ross, Lasch, Somma, Sertich, Collins, Schremp, Little, Tallackson, Clarke, Štastný.

    Rozhodca: Bauer, Brill - Hauber, Iwert