Vítkovice – Sparta Praha 3:6 (kon.) | Motor ČB – Pardubice 2:5 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 2:4 (kon.)
K. Vary – Plzeň 4:3 (kon.) | Zlín – Litvínov 3:2 (kon.) | Slavia – Třinec 3:2 (po s.n.)
po s.n.
HC Slavia Praha
3:2 (0:1, 1:1, 1:0)
HC Oceláři Třinec
cz Piatok 04.11.2011, 18:15Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    65:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácím přinesl dva body Vladimír Růžička rozhodujícím samostatným nájezdem.
     
    53:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí srovnávají z nenápadné akce. Žejdl dojel nahození Kolaříka, okamžitě poslal puk před bránu, kde stál připravený TOMÁŠ HERTL, který z první propálil Vojtka. Asistence: Žejdl a Kolařík.
     
    39:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    A hosté ze svého tlaku nakonec těži. JOSEF HRABAL udělal hezkou zasekávačku u mantinelu, vyjel si více ke kruhu a golfákem trefil přesně. Asistence: Ostřížek.
     
    31:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí nakonec přesilovku využívají. PETR KUBOŠ se trefil z první od modré přesně do horního růžku. Podstatné také bylo, že před brankářem stínili další dva slávisté. Kuboš tak prolomil střelecký půst na domácím ledě, který trval přes dva zápasy. Asistence: Krežnelok a Hertl.
     
    3:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kohnova střela byla ztečována hodně nad branku, poté se ještě puk od zadní sítě odrazil vysoko do vzduchu a nikdo z hráčů dlouho nevěděl, kde je puk. Ten nakonec spadl za branku před MARTINA ADAMSKÉHO, který neváhal a zasunul kotouč do branky za překvapeného Furcha. Asistence: Ladislav Kohn.

    Patrik Kubečka

    Góly a asistencie: 32. Kuboš (Krenželok, Hertl), 54. Hertl (Žejdl, Kolařík), 65. Růžička - 4. Adamský (Kohn), 40. Hrabal (Ostřížek)


    HC Slavia Praha: Furch – Kadlec, Kolařík, Kuboš, Šulc, Roth, Vašíček, J. Krejčík – Tomica, Hertl, Krenželok - Kůrka, Svoboda, Čermák - Sklenář, Růžička, Jelínek - Žejdl, Doležal, Jaškin
    HC Oceláři Třinec: Vojtek – Hrabal, Zíb, Cartelli, Davison, Richter, Hudec, Lojek, Kania – D. Květoň, Bonk, McGregor – Kohn, Peterek, Adamský – Klimenta, Polanský, Hrňa – Orsava, Ostřížek, Rufer

    Rozhodca: Šindler, Souček - Kis, Pouzar

    Diváci: 2793