Třinec – Mladá Boleslav 6:3 (kon.) | Kladno – Vítkovice 3:4 (kon.) | Sparta Praha – Kometa Brno 3:0 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
HC Kometa Brno
cz Utorok 01.11.2011, 18:30 • Tesla Arena, Holešovice, Praha • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    59:46
    Tomáš Rachůnek ještě ujel hostující obraně! Jeho střelu ale Hovi vykryl.
     
    56:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Petr Ton na sebe v jízdě nalákal dva obránce, tím se uvolnil prostor pro PETRA TENKRÁTA, který po Tonově pasu prostřelil střelou z první Hoviho. Sparta vede 3:0, s největší pravděpodobností je utkání rozhodnuté. Asistence: Ton, Bližňák
     
    55:59
    Obrovská příležitost! Radek Dlouhý s Petrovickým dvakrát vypálili na Faltera. Ten vytáhnul zákrok alá Dominik Hašek s prvky stylu Patricka Roye a všechny šance skvěle polapil. Jak říkám, obrovská příležitost!
     
    52:47
    Tomáš Žižka si sjel od modré až mezi kruhy, svou střelu napálil do tyčky! Falter se jen podíval.
     
    48:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí získávají dvoubrankové vedení a klid do svých bruslí. Sersen získal puk ve středním pásmu, dojel s ním ke kruhu a nabídnul jej MICHALU BROŠOVI. Ten seotočil člem k bráně a z blízkosti udělal Hovimu kličku. Pak jen zasunul puk za bezmocného ležícího gólmana. Asistence: Sersen.
     
    36:42
    Kometa hned vyrazila do útoku, aby rychle vyrovnala a nešla do kabin za nerozhodného stavu. Hosté si vykoledovali faul. Ivan Rachůnek vyloučen za držení.
     
    36:22
    Sparta právě vstřelila branku! Branku vstřelil FORMAN . Asistence Pacovský, Philipp.
     
    29:00
    První přesilovku si zahrají hosté! Za hákování odjel pykat Tomáš Rachůnek.Uvidíme, jak se s početní výhodou poperou hráči Komety.
     
    24:00
    Jaroslav Svoboda s Pospíšilem teď ujížděli na jediného beka Sersena. Pospíšil zkusil zakončit blafákem. Skvělý zákrok Faltera!
     
    14:22
    Druhou přesilovku v zápase si zahrají znovu Pražané. Za vysokou hůl se jde posadit na "hokejovou hanbu" brněnský Robert Petrovický.
     
    7:27
    Zároveň se bude vylučovat. První přesilovku si zahrají domácí, když Valach vystřelil puk mimo hřiště.

    Oliver Sálus

    Góly a asistencie: 37. Forman (Pacovský, Philipp), 49. Broš (Sersen), 57. Tenkrát (Ton, Bližňák)


    HC Sparta Praha: Falter (Sedláček) – Sersen, Husák, Kasík, Milam, Hanzlík, Philipp, Kočí, Kučný – I. Rachůnek, Broš (C), Jánský - Ton, Bližňák, Tenkrát - Y. Treille, Foster. T. Rachůnek - Přibyl, Pacovský, Forman. Trenéři: Jandač, Žemlička a Martinec.
    HC Kometa Brno: Hovi (Trvaj) – Švrček, Žižka, Kováčik, Bičánek, Valach, Malec, Kempný - T. Pospíšil, Petrovický, Hubáček, Jar. Svoboda, Čermák, Dlouhý - Zohorna, Holec, Jak. Svoboda - Erat, Koreis, Podkonický - Jankovič. Trenéři: Venera a Oslizlo.

    Rozhodca: Fraňo, Kalivoda - Lhotský, Svoboda