Liberec – Sparta Praha 5:4 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 1:6 (kon.) | Třinec – Motor ČB 3:6 (kon.)
Slavia – Mladá Boleslav 0:2 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 3:2 (kon.) | Pardubice – K. Vary 3:4 (po s.n.)
koniec
HC Oceláři Třinec
3:6 (1:2, 1:2, 1:2)
Banes Motor České Budějovice
cz Piatok 28.10.2011, 17:00Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    59:56
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Buly Třinec prohrál a hosté se tak dostali do útoku. Někde mezi červenou a útočnou modrou vystřelil PETER MIKUŠ a trefil přesně. Bez asistence. Stav utkání 3:6.
     
    49:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    A zase ta omladina! Něco málo přes deset minut před koncem vykřesal jiskřičku naděje pro Třinec DAVID OSTŘÍŽEK. Hned po buly se dostal puk na modrou na Davisona a Kovářem vyraženou střelu poslal do vinkla centr této formace. Asistence: Rob Davison. Stav utkání 3:5.
     
    40:10
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Třinecký brankář se musí stydět a už se nechává vystřídat. Propusil střelu JIŘÍHO ŠIMÁNKA zpoza modré čáry. Asistence: Pavel Kašpařík. Stav utkání 2:5.
     
    37:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hokej je jednoduchý, netřeba v něm hledat složitosti. Ihned po buly mířil puk do nebezpečného prostoru před brankovištěm, kde se dokázal holí natáhnout JAKUB ORSAVA a snižuje. Asistence: Adam Rufer, David Ostřížek. Stav utkání 2:4.
     
    32:55
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Gól je uznán. České Budějovice tak vedou už o tři branky. Autorem gólu RUDOLF ČERVENÝ. Asistence: Rostislav Martynek. Stav utkání 1:4.
     
    20:23
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná situace u třinecké branky. Hamerlík nezkrotil nahození od červené, Kotalík jej neprostřelil, ale druhý dorážející PAVEL KAŠPAŘÍK. Asistence: Aleš Kotalík. Stav utkání 1:3.
     
    17:30
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hosté mnoho dnes nepotřebují! Tristní počínání Třince ve vlastních přesilovkách potvrdil druhým gólem LUKÁŠ KVĚTOŇ. Asistence: Michael Kolarz. Stav utkání 1:2.
     
    14:54
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A udeřilo na druhé straně! Platí tedy nedáš dostaneš. Sám před Hamerlíka se dostal MILAN GULAŠ a ač tísněn obráncem, samostatný nájezd proměnil. Asistence: Peter Mikuš. Stav utkání 1:1.
     
    1:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Lukáš Květoň zaváhal na vlastní modré, puk mu vzal Hrňa, svou šanci ale neproměnil. Po dalším závaru se dostal puk nad hranici kruhů na LUKÁŠE ZÍBA a ten se už nemýlil. Asistence: Jiří Polanský. Stav utkání 1:0.

    Michal Samiec

    Góly a asistencie: 2. Zíb (Polanský), 38. Orsava (Rufer, Ostřížek), 50. Ostřížek (Davison) - 15. Gulaš (Mikuš), 18. L. Květoň (Kolarz), 21. Kašpařík (Kotalík), 33. Červený (Martynek), 41. Šimánek (Kašpařík), 60. Mikuš


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Zíb, Hrabal, Hudec, Lojek, Richter, Davison, Cartelli - D. Květoň, Bonk, Klimenta - Kohn, Peterek, Adamský - McGregor, Polanský, Hrňa - Rufer, Ostřížek, Orsava - Marosz
    Banes Motor České Budějovice: Jakub Kovář (Kantor) - Ptáček, Kranjc, Novák, Vydarený, Kolarz, Mikuš, Vráblík - Kotalík, Šimánek, Kašpařík - Gulaš, Langhammer, Podlešák - L. Květoň, Červený, Martynek - Kuchejda, Mertl, R. Pšurný - Sailer

    Rozhodca: Blecha, Polák - Bryška, Novák

    Diváci: 4104