Hr. Králové – Slovácko 0:1 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 2:0 (kon.) | Plzeň – Žižkov 4:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Bohemians 2:0 (kon.)
koniec
FC Hradec Králové
0:1 (0:1)
1.FC Slovácko
cz Nedeľa 23.10.2011, 15:00Gambrinus liga
     
    81
    Žlutými kartami se to v posledních chvílích jen hemží. Teď ji dostane i Lukáš Fujerik, který poslal k zemi Jaroslava Zeleného.
     
    77
    Naopak na druhé straně mazal do brejku Lukáš Fujerik a byl sestřelen Milanem Fukalem. Fukal vidí žlutou kartu.
     
    69
    Východočeši pokazili rozehrávku a museli se tak vracet. V tom se provinil faulem Filip Klapka a je zapsán na listinu hráčů, kteří obdrželi žlutou kartu.
     
    65
    Hosté dohrají dnešní zápas v deseti! U postranní čáry se provinil faulem David Pavelka, za což dostal žlutou kartu. A jelikož to bylo potrestání podobného rázu již podruhé v dnešním zápase, vidí od hlavního sudího červenou kartu!
     
    63
    Na druhé straně fauloval Mezlík, což se nelíbilo Lukáši Kubáňovi a dostává žlutou kartu za protesty.
     
    44
    Protiútok Hradeckých musel zastavit Radek Mezlík nedovoleným zákrokem. Karta barvy žluté ho v tomto případě neminula. Domácí budou rozehrávat standartní situaci z levé strany.
     
    26
    David Pavelka nešetrným způsobem sestřelil Marka Plašila, za což od hlavního arbitra vidí žlutou kartu. Přímý volný kop pro Hradec z nadějné pozice.

    Sanny Muharem

    Góly: 35. Valenta

    Karty:   69. Klapka (HKR), 77. Fukal (HKR) - 26. Pavelka (SLO), 44. Mezlík (SLO), 63. Kubáň (SLO), 81. Fujerik (SLO)   65. Pavelka (SLO)


    FC Hradec Králové: Lindr – Hochmeister (45. Štěpán), Fukal, Chleboun, Zelený – Poděbradský (60. Gulajev), Klapka, Fischer "K", Plašil (79. Rezek) – Černý, Dvořák
    1.FC Slovácko: Filipko – Kubáň, Jeleček, Trousil, Mezlík – Pavelka, Daníček, Valenta (86. Reinberk), Kordula "K", Ondřejka (70. Fujerik) – Došek (90+1. Kerbr)

    Rozhodca: Drábek – Marek, Košec

    Diváci: 3506