Jihlava – Chomutov 3:2 (kon.) | Třebíč – Písek 2:3 (po s.n.) | Hr. Králové – Šumperk 5:3 (kon.)
Olomouc – Most 5:1 (kon.) | Beroun – Ústí n/L 3:2 (kon.) | Kadaň – Havlíčkův Brod 2:3 (po pr.)
Litoměřice – Benátky n/J 3:4 (kon.)
koniec
HC Olomouc
5:1 (2:0, 1:1, 2:0)
HC Most
cz Streda 05.10.2011, 18:00 • Zimní stadión Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    59:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen ještě jedna branka v síti Mostu. Z ničeho nic se sám před mosteckou klecí objevil MATĚJ PEKR a s ledovým klidem poslal puk za brankovou čáru popáté. Asistence: Petr Haluza.
     
    57:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelný ťukec předvedla pětice Olomouckých. Kotouč si hráči Mory vyměnili tak rychle, že to hráči Mostu možná ani nestihli postřehnout. Na konci celé akce pak stál Radim Kucharczyk, jenž doklepával do prázdné. Asistence: Jiří Dopita, Pavel Selingr.
     
    37:58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Teď to ale olomouckému hráči s číslem 33 vyšlo. Matěj Pekr našel zpoza brány PETRA HALUZU, který ránou do pravé šibenice nedal Melicharovi šanci. Asistence: Matěj Pekr, Jiří Řípa.
     
    32:17
    Most právě vstřelil branku!
    Olomoučtí byli už ve čtyřech, když Most poprvé v utkání překonal domácího gólmana. Vyražený kotouč poslal zpoza brány ZDENĚK TAUŠ. A k obrovskému štěstí hostů se puk odrazil od zad Žigárdyho za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Martinec, Jan Hanzl.
     
    16:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Krátkodobý tlak končí brankou. Střela Alexandra Lhotského od modré se odrazila od jednoho z obránců na hůl RADIMA KUCHARCZYKA, který ji z otočky poslal za záda zmateného gólmana hostů. Asistence: Alexandr Lhotský, Pavel Selingr
     
    5:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Dvojnásobnou přesilovku Kohouti využívají. Pavel Selingr našel u levé tyče hostující klece JIŘÍHO DOPITU, který střelou z první poslal puk pod víko mostecké klece. Asistence: Pavel Selingr, Michal Pšurný.

    Miroslav Fantal

    Góly a asistencie: 6. Dopita (Selingr, Pšurný), 17. Kucharczyk (Selingr), 38. Haluza (Pekr, Řípa), 58. Kucharczyk (Dopita, Selingr), 60. Pekr (Haluza) - 33. Tauš (Martinec, Hanzl)


    HC Olomouc: Žigárdy (Kašík) – Lhotský, Kotvan, Bartoň, Ondrušek, Staněk, Mikel (C), Nedbálek – Kucharczyk, Dopita, Selingr – Pekr, Řípa, Haluza – Pšurný, Herman, Kolouch – Rác, Hlinka, Haas – Vodný.
    HC Most: Melichar (Sork) – Hanzl, Martinec, Havelka, Šulc, Charousek, Apelis, Brožovský – Borovanský, Bauer, Nedrda – Žejdl, Mavrojanidis, Slaviček – Ondráček, Divíšek, Tauš (C) – Rudovský, Havlíček, Andres – Výrut.

    Rozhodca: Dvořák – Kašík, Wesley

    Diváci: 1017