Lev – Chabarovsk 2:4 (kon.) | Lev – Chabarovsk 2:4 (kon.)
koniec
Lev Praha
2:4 (1:0, 1:3, 0:1)
Amur Chabarovsk
Nedeľa 02.10.2011, 17:00 • Zimný štadión Mesta Poprad • KHL
Partner:
     
    Tretia tretina sa niesla v znamení urputného boja. Domáci vyhrali túto časť hry 23:6 na strely, ale na góly boli úspešnejší hostia. Levi sa tlačili do bránky a chceli vyrovnať, narážali však na skvelého Lašáka. Napokon rozhodol gólom do prázdnej bránky kapitán Amuru Tarasov a domáci si tak môžu spytovať svedomie z druhej tretiny, kedy sa 3 325 divákov nestačilo čudovať tomu, že HC LEV inkasoval v oslabeniach tri góly. Vynikajúce stretnutie sa teda skončilo víťazstvom hostí v pomere 2:4. (19:22:03)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:57
    Chabarovsk dal gól! Kapitán DMITRIJ TARASOV napokon rozhoduje stretnutie gólom do prázdnej bránky po to, čo Duba opäť vykorčuľoval von z bránky. Powerplay domácim nevyšla a tak hostia vyhrávajú 4:2. Asistencia: Jakub Petružálek.
     
    59:29
    Levi prehrali buly v útočnom pásme a za pukom vyšprintoval Tarasov. V rohu klziska na druhej strane pritlačil puk k mantinelu a prerušil hru. Duba sa vrátil do bránky.
     
    59:12
    Duba na striedačke.
     
    59:12
    Rulík si vypýtal oddychový čas.
     
    58:59
    Huna posúval spomedzi kruhov na ľavo Chabadovi, ktorý našiel na druhej strane Lewisa. Toho nešetrne odstavil od puku Šulakov.
     
    58:00
    Posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    56:18
    Obrovský nápor domácich! Séria striel Levov zamestnávala Lašáka v bránke Chabarovska. Chabada, ani Huna pred bránkou neuspeli, k odrazenému puku sa dostal Lewis a jeho delovka len tesne minula Lašákovu svätiňu.
     
    55:03
    Fabricius v tesnej blízkosti hosťujúcej bránky robil obrancom Amuru problémy. Puk sa odrazil k Hunkesovi, ktorému najskôr odskočil, ale potom ho už dobre trafil a poslal cez bránkovisko do rohu klziska.
     
    54:13
    Domáci hrajú opäť svoju hru. Snažia sa čím skôr vyrovnať.
     
    52:52
    Lundberg medzi kruhmi! Tvrdo vystrelil, ale Lašák puk vyrazil. Ten doskákal k Hunkesovi, ktorí ho vo vzduchu poslal pred bránku. tam číhal Špirko, ale lietajúci puk už do brány nedopravil.
     
    52:00
    Halou sa ozýva mohutné "My chceme gól!"
     
    51:22
    Ďalšia strela švihom, ktorú vyslal na Lašáka kapitán Bartečko z pravého kruhu na vhadzovanie. Puk končí v brankárovej lapačke.
     
    50:20
    Chabada na dva krát neprekonal brankára Amuru Chabarovsk. Huna ho našiel v ideálnom postavení, ale Lašák sa nedal prekvapiť. Domáci bojujú ako ozajstní levi.
     
    48:57
    Lundberg v čistej šanci. Lašák sa po jeho strele zápästím poriadne zapotil, ale dokázal puk vyraziť.
     
    47:29
    Domáci dostali krídla a prebudili sa aj diváci. Na Lašáka sa valí jeden útok za druhým.
     
    46:44
    Lev Poprad dal gól!
    Po úspešnom vhadzovaní TOMÁŠA NETÍKA sa dostal k puku Rudolf Huna, ktorý vypálil jedovatú strelu na Lašáka. Ten puk neudržal a TOMÁŠ NETÍK, ktorý si hneď po buly zbehol pred bránku dorazil puk do bránky. Asistencia: Rudolf Huna.
     
    46:07
    Reklamná prestávka.
     
    46:00
    Štrbák si vyšiel na výlet do útočného pásma. Prekľučkoval sa až pred Lašáka, ale puk mu v rozhodujúcej chvíli ušiel z hokejky a skončil za bránkou.

    Marek Vaščura

    Góly a asistencie: 13. Nedorost (Bartečko, Pilař), 47. Netík (Huna) - 22. Vrána (Šulakov), 27. Alexandrov (Peretjakin), 35. Osipov (Kopejkin), 60. Tarasov (Petružálek)


    Lev Praha: Duda (Laco) - Štrbák, Pilař - Sigalet, Hunkes - Mezei, Lewis - Jank - Špirko, V. Nedorost, Bartečko (C) - Chabada, Netík, Da Silva - Kristek, Mikúš, Huna - Sekáč, Lundberg, Fabricius. Tréneri: Radim Rulík - Vladimir Kapulovsky, Róbert Pukalovič.
    Amur Chabarovsk: Lašák (Murigin) - Šulakov, Osipov - Peretjagin, Bilalov - Ežov, Dorofejev - Petružálek, Vrána, Tarasov (C) - Zakiev, Ignatuškin, Makarov - Kopejkin, Plotnikov, Alexandrov - Stepanov, Gluchov. Tréneri: Hannu Jortikka - Aleksandr Cerafinovič Blinov, Oleg Nikolajevič Filimonov.

    Rozhodca: Viačeslav Bulanov, Eduards Odinš - Ansis Eglitis, Euris Balodis

    Diváci: 3325