Most – Sparta B 4:2 (kon.) | Čáslav – Znojmo 1:1 (kon.)
koniec
FK Baník Most 1909
4:2 (3:0)
AC Sparta Praha B
cz Nedeľa 02.10.2011, 16:00 • Fotbalový stadion Josefa Masopusta • Chance Národní Liga (CZ)
     
    74
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta snižuje na 2:4! Po centru ze strany uklidil balon do branky MIROSLAV SLEPIČKA!
     
    70
    Most právě vstřelil branku!
    Baník zasazuje tvrdý direkt z brejku! Schut vybojoval míč na hranici vlastního vápna, vyvezl ho a parádní přihrávkou vysunul PATRICKA OBOYU. Ten utekl obráncům, šel sám na Kamenára a nasadil mu "housle" - 4:1!
     
    55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta snižuje po famózní akci JAKUBA MAREŠE. Ten šel sám na Pokorného, položil si ho, obešel ho, pohrál si s dalšími dvěma obránci na malém vápně a poslal míč do prázdné branky - 3:1!
     
    45+1
    Most právě vstřelil branku!
    Parádní souhra celé sestavy Baníku a na jejím konci střelec ZORAN DANOSKI, který uzavírá hattrick! Baník přenesl hru z jedné strany na druhou, Řehák vysunul Hofmanna, jehož centr přistál u nohou Danoského, ten si ještě pohrál s obranou a křížnou střelou překonal Kamenára - 3:0!
     
    24
    Most právě vstřelil branku!
    Tak to jsou věci! Most dává další gól a asistenci má sám brankář Pokorný. Jeho dlouhý výkop přeletěl stopera a brankář nevyběhl, míče se tak chopil ZORAN DANOSKI a střelou z úhlu propasoval míč mezi nohy Kamenára - 2:0!
     
    20
    Most právě vstřelil branku!
    Baník jde z bleskové akce do vedení! Bednář posunul míč na lajnu na Rusetského, ten poslal po zemi centr před branku, kam naběhl ZORAN DANOSKI a z první dloubl míč přes Kamenára do branky -1:0!

    Martin Chládek

    Góly: 20. Danoski, 24. Danoski, 45+1. Danoski, 70. Oboya - 55. Mareš, 74. Slepička

    Karty:   54. Bednář (MST), 69. Schut (MST) - 86. Sus (SPB)   72. Rusetski (MST)


    FK Baník Most 1909: Pokorný - Jendruščák, Běloušek, Bohata, Řehák - Rusetski, Hofmann, Schut, Oboya - Bednář, Danoski. Trenér: Zach.
    AC Sparta Praha B: Kamenár - Sus, Brabec, Polom, Frýdek - Mareš, Jirásek, Rada, Podaný - Putz, Slepička. Trenér: Svoboda.

    Rozhodca: Ondráš - Peřina, Štěrba.